Stan Prodaje se prostran stan u Preradovićevoj ulici, Pula. Stan se proteže kroz cijelu etažu i nudi izuzetno puno prostora za ugodan život., Pula, Flat

  • 21100 m²
Property for
Sale
Property area
100 m²
Floor
1
Number of Floors
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Updated
Oct 19, 2024
Location
Country
Croatia
State/Region/Province
Istarska županija
City
Pula
Expand Map
Parking
Garage
yes
Number of parking spaces
1
Description
Description
Na prodaju je stan smješten na prvom katu prekrasne austrougarske zgrade s bogatom poviješću. Zgrada ima samo dva stana, što osigurava mir i privatnost, a nudi autentičnu atmosferu starogradnje. Stan je organiziran vrlo funkcionalno, s velikim i širokim hodnikom koji vodi prema dvije prostrane spavaće sobe. Manji dnevni boravak, odvojena trpezarija i zasebna kuhinja omogućuju fleksibilnost i udobnost u svakodnevnom životu. Stan također ima kupatilo i zaseban toalet, što dodatno pridonosi funkcionalnosti. S visokim stropovima koji stvaraju osjećaj prostranosti i svjetlosti, ovaj stan odiše klasičnim šarmom, a gradski plin je već sproveden, što olakšava svakodnevnu upotrebu i održavanje. Stan je očuvan, suh i u dobrom stanju, no potrebna mu je renovacija kako bi zasjao u punom sjaju. Prostorni raspored je odličan i pruža brojne mogućnosti za prilagodbu prema vlastitim željama. Jedna od velikih prednosti ovog stana je vrt ispred zgrade od čak 200 m², koji pripada stanu i pruža savršen vanjski prostor za opuštanje, vrtlarenje ili uživanje na svježem zraku. Uz stan je moguće dodatno kupiti garažu koja se nalazi na okućnici, a gradski parking je dostupan ispred zgrade. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", što ovaj stan čini izuzetno atraktivnim za obitelji, studente ili investiciju. Za više informacija ili dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte! Preradovićeva ulica u Puli nalazi se u jednom od starijih dijelova grada koji odiše poviješću i karakterističnom arhitekturom iz austrougarskog perioda. Ovaj kvart se posebno ističe svojom elegantnom gradnjom, s prepoznatljivim stambenim zgradama koje datiraju iz kasnog 19. i početka 20. stoljeća. Zgrade u Preradovićevoj ulici karakteriziraju visoki stropovi, prostrani stanovi i bogati detalji na fasadama, tipični za austrougarsku arhitekturu tog vremena. Kvart se nalazi blizu centra Pule, što ga čini izuzetno praktičnim za svakodnevni život. U neposrednoj blizini su brojne trgovine, škole, te javni prijevoz, a šetnjom se lako može doći do kulturnih znamenitosti poput Arene i Zlatnih vrata. Iako je kvart urbaniziran, zadržava mirnu atmosferu, pružajući osjećaj povučenosti od gradske vreve. Stanovanje u ovom dijelu grada često privlači ljude koji cijene povijesnu baštinu i arhitektonsku ljepotu, kao i one koji traže prostrane i svijetle stanove. Zbog svoje blizine moru i svim važnim gradskim sadržajima, kvart je atraktivan kako za obitelji, tako i za ljude koji traže kvalitetan gradski život s dozom povijesnog šarma.

Additional contact info
Reference Number
662204
Agency ref id
19069
  • View QR Code View QR Code
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report broken listing Cancel my report
  • 66 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your Email
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Loan Terms
Loan Amount
Loan Term
years/months
Interest Rate
%
First Payment Date
Reset
Payments
Fill in the form and click on "Calculate"
Amortization Schedule
Enter your report
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Listings to be compared

    There are no listings to compare.
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind