Apartmanska kuća nedaleko mora, Umag, Istra, Umag, Kuća

750,000.00 €
  • 206550 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
550 m²
Površina placa
1200 m²
Broj soba
20
Broj kupatila
6
Ažurirano
May 22, 2024
Stanje
Izgrađeno
1998
Zadnja adaptacija
2016
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Umag
Naseljeno mjesto
Umag
Poštanski broj
52470
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Predstavljamo vam izvrsnu investiciju - kuću s pogledom na more sa šest opremljenih i namještenih stanova, bazenom, BBQ i uređenim vrtom. Kuca je na dva kata,prizemlje sadrzi četiri apartmana. Imamo i dva prostora natkrivena koja sadze kamine tj,dva kamina,te su napravljeni u rustikalnom stilu (kamen-drvo). Prvi natkriveni dio namjenjen za 8 ljudi a drugi dio za 18 ljudi. , Svaki apartman ima osiguran parking,tj mjesta svaki apartman za dva vozila pa cak i za tri. Pored bazena ima stolni tenis,te na drugom djelu gumeni dio vanjski za djecu. Na samom ulazu u dvoriste i na ulazu na I. kat imamo ljetnu naktivenu garnituru. I.kat je dosta prostran površine 150m2. Terasa velika sa otovrenim pogledom na Stelamaris ,Istraturist ,Plava Laguna,te sami centar umaga i Hotel Adriatic se jako lijepo vidi sa terase. Na terasi imamo stolicu za ljuljane te ležaljku za ležanje koja je isto pomična,stol za 6 osoba veliki. Dnevni boravak,kuhinja,blagavaona za večeru,dvije spavaće sobe,vešeraj soba,kupatilo veliko i manje kupatilo pomoćno i ostava za kućne stvari manja prostorija. II. kat površine 132m2 nalazi se u potkrovlju lijepo opremljenom. Dnevni boravak,blagavaona za večeru,kuhinja,dvije spavaće sobe. Pomocna soba i WC. Terasa je natkrivena te ima isto kauč za odmaranje i stol za tri osobe. Terasa je zatvorena PVC stolarijom staklenom te pogled otovreni sa predivnim pogledom na more i centar Umaga. Kuca se prostire sa 1200m2 okućnice. Kapije su digitalne i svaka se kapija sama otvara te su dva odvojena ulaza u dvorište. Kuća je u mirinom djelu naselja te su u susjedstvu isto tako slične kuće namjenjene za najam i sezonski rad. Odlična nekretnina za nastaviti posao najma. Više na upit. *Na ugovorenu prodajnu cijenu kupac plaća agencijsku proviziju od 3% uvećano za iznos PDV-a. ID KOD AGENCIJE: 1840

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
610236
Agencijska šifra
1840
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 112 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku