APARTMANSKA KUĆA U BLIZINI MORA I PLAŽE - SUKOŠAN, Sukošan, Kuća

980,000.00 €
  • 157398 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
398 m²
Broj soba
15
Broj kupatila
7
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2002
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Sukošan
Naseljeno mjesto
Sukošan
Poštanski broj
23206
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
IZVANREDNA PRILIKA - EKSKLUZIVNA APARTMANSKA OAZA U NEPOSDREDNOJ BLIZINI MORA - SUKOŠAN Uživajte u blizini mora i plaže sa ovom predivnom apartmanskom kućom, smještenom svega 250 metara od obale. Ova očaravajuća nekretnina nalazi se u neposrednoj blizini svih životnih sadržaja koje možete poželjeti, uronjena u zelenilo koje pruža osjećaj mira i privatnosti. Dvorište i vrt su pažljivo uređeni, stvarajući oazu koja poziva na opuštanje. Ukupna površina parcele iznosi 1680 m2, pružajući izobilje prostora za parking i rekreaciju. S balkona na katu pruža se pogled na more. Kuća se sastoji od sedam elegantnih stambenih jedinica. Visoko prizemlje nudi dva prostrana apartmana, svaki opremljen kuhinjom, dnevnim boravkom, dvije udobne spavaće sobe, kupaonicom i prostranom terasom - idealno mjesto za opuštanje i uživanje u sunčevim zrakama. Na katu se nalaze četiri jednosobna apartmana s kuhinjom i dnevnim boravkom, kupaonicom i privatnim balkonom, pružajući udoban smještaj s prekrasnim pogledom. Suteren je pretvoren u manji apartman, dodatni prostor koji može poslužiti različitim potrebama. Ova kuća nudi udobnost i praktičnost uz centralno grijanje na struju, s mogućnošću prenamjene na drugi izvor energije po vašem izboru. Svaki apartman opremljen je klima uređajem za hlađenje, pružajući ugodnu temperaturu u svako doba godine. Dvorište također sadrži garažu/ostavu površine 71m2, osiguravajući dodatni prostor za pohranu i praktičnost. Kuća je povezana na gradski vodovod, postoji i gusterne od 50m3. Sustav kanalizacije riješen je putem septičke jame. Za sve dodatne informacije ili organizaciju razgledavanja, slobodno me kontaktirajte. Vedrana Bašić +385919077396 [email protected] ID KOD AGENCIJE: DA100062552

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
588362
Agencijska šifra
DA100062552
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 94 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku