BETINA, MURTER - Rustikalna kamena kuća za renovaciju, Tisno, Kuća

180,000.00 €
  • 61150 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
150 m²
Broj spratova
3
Broj soba
6
Broj kupatila
1
Ažurirano
Aug 07, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Tisno
Naseljeno mjesto
Betina
Poštanski broj
22240
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
BETINA, MURTER - Rustikalna kamena kuća za renovaciju Ponosno predstavljamo ovu prekrasnu staru kamenu kuću smještenu u srcu Betine, slikovitog mjesta na otoku Murteru. Ova kuća nudi iznimnu priliku za renovaciju i nadogradnju, omogućavajući vam da stvorite vlastiti obalni raj u jednoj od najidiličnijih uličica ispod crkve, samo 50 metara od mora i 100 metara od centra Betine. Osnovne Informacije o Kući: Lokacija: Betina, otok Murter Površina kuće: oko 150 m2 Sadržaj: Prizemlje i dva kata Vlasništvo: 1/1 Potencijal za Renovaciju i Nadogradnju: Ova tradicionalna kamena kuća nudi iznimnu priliku za stvaranje vašeg vlastitog obalnog doma iz snova. Projektom je predviđena nadogradnja potkrovlja s terasom, dok bi se u prizemlju mogao smjestiti jedan apartman, a na gornjim etažama još jedan prostrani apartman. Sve to u suradnji s konzervatorima, kako bi se sačuvala autentičnost i ljepota ovog povijesnog mjesta. Također, uz kuću je moguće kupiti i zemljište nedaleko od kuće koje se može koristiti kao parking. Okolina Betine i Otok Murter: Betina je čarobno ribarsko mjesto poznato po svojim uskim uličicama, slikovitim kućama od kamena i predivnoj obali. Ovdje možete istraživati ​​lokalne trgovine, restorane s morskom hranom i uživati ​​u prekrasnom pogledu na Jadransko more. Otok Murter, s bogatstvom skrivenih uvala, kristalno čistih voda i brojnih ljetnih događanja, nudi vam priliku za istraživanje i opuštanje. Grad Šibenik: Nedaleko od Betine nalazi se Šibenik, grad bogate povijesti, kulture i prekrasnih plaža. Ovdje možete istraživati ​​stari grad s UNESCO-vom svjetskom baštinom, uživati ​​u festivalskim događanjima i istraživati ​​okolne nacionalne parkove poput Krke i Kornata. Ne propustite Priliku: Sada je pravo vrijeme da investirate u ovu prekrasnu kamenu kuću u Betini na otoku Murteru. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o projektu renovacije i nadogradnje te rezervirali svoj obilazak! Otkrijte čari života na otoku Murteru - dobrodošli u Betinu! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 29157

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
587646
Agencijska šifra
29157
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 185 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku