BIOGRAD, RAŠTANE GORNJE- Kamena kuća na parceli od 2300 m2, Sveti Filip I Jakov, Kuća

174,300.00 €
  • 3212 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
212 m²
Broj soba
3
Ažurirano
Jul 11, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Sveti Filip I Jakov
Naseljeno mjesto
Gornje Raštane
Poštanski broj
23207
Proširi Mapu
Opis
Opis
BIOGRAD, RAŠTANE GORNJE- 100-godišnja kamena kuća na parceli od 2300 m2 Prodaje se građevinski teren od 2300 m3 s kamenom kućom od 50 m2 i 160 m2 pomoćnih objekata u mjestu Raštane Gornje u Općini Sveti Filip i Jakov. Kamena kuća ima dugu povijest i izniman šarm kao i čitav posjed koji ima ogroman potencijal za uređenje. Velika okućnica daje vam mogućnost za gradnju raznih sadržaja poput bazena, vanjske teretane, ognjišta u šumi iznad kuće, vanjskih sjedećih lounge zona i sl. Mjesto Raštane je smješteno u ravnokotarskoj dolini i udaljeno je od Biograda na moru 15 minuta vožnje odnosno 13 km. Biograd na Moru je grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra. Biograd na Moru je grad u kojem se jednako dobrodošlo osjećaju obitelji s djecom, mladi u potrazi za zabavom, jedriličari zaljubljeni u pučinu i otoke, sportaši i svi drugi ljubitelji adrenalina, istraživači prirodnih ljepota, parovi željni romantičnih kutaka te štovatelji kulturne i povijesne baštine. Biograd je poznat po brojnim, lijepim plažama prilagođenim obiteljskom odmoru. Ova nekretnina je izvrsna investicija u luksuzni turizam jer se Ravni kotari razvijaju u tom smjeru a luksuznog smještaja još uvijek nema dovoljno. Mjesto pruža iznimnu privatnost i nevjerojatnoj prirodi ali i blizinu gradskih sadržaja udaljenih samo 15 minuta vožnje, u smjeru predivnog, povijesnog Zadra ili šarmantnog, turističkog Biograda na Moru. Dalmacija ima preko 150 sunčanih dana godišnje tako da ova nekretnina ima velik potencijal za turističko poslovanje, čak i u zimskom periodu. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 26976

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
561605
Agencijska šifra
26976
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 240 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku