ČAROBNA KUĆA OKRUŽENA PRIRODOM, SUPER PRILIKA, Pokupsko, Kuća

85,000.00 €
  • 4278 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
78 m²
Površina placa
1430 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jul 12, 2024
Stanje
Izgrađeno
1979
Zadnja adaptacija
2009
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zagrebačka županija
Općina/Grad
Pokupsko
Naseljeno mjesto
Pokupsko
Poštanski broj
10414
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Na prodaju je prekrasna samostojeća kuća ukupne neto površine 78m², smještena na slikovitom brežuljku u Pokupskom, Zagrebačka županija. Ova kuća pruža prekrasan pogled na okolnu prirodu i okružena je bujnim zelenilom, što osigurava mir i privatnost za svoje nove vlasnike. Kuća se sastoji od prizemlja, prvog kata i potkrovlja, pružajući dovoljno prostora za obitelj ili individualce koji cijene dodatni prostor. Uz to, postoji dodatni prostor od 30m² koji može služiti kao garaža ili spremište, pružajući dodatnu praktičnost za skladištenje ili parkiranje. Okućnica se prostire na 1430m², što je idealno za one koji vole provoditi vrijeme na otvorenom, bilo da se radi o vrtlarenju, igri s djecom ili jednostavnom opuštanju na svježem zraku. Ova prostrana parcela pruža mnogo mogućnosti za vanjske aktivnosti i uređenje prema vlastitim željama. Nekretnina je nedavno obnovljena, kuća ima novu termo fasadu koja osigurava energetsku učinkovitost i uštedu na grijanju. Krov je također nov, izrađen od kvalitetnog Bramac materijala, a nova stolarija, prozori i vrata s komaricama, roletama i klupčicama dodatno poboljšavaju kvalitetu života. Velika prednost ove kuće je njezina izvanredna lokacija. Smještena u blizini centra Pokupskog, sve važne usluge i sadržaji su na dohvat ruke. U neposrednoj blizini nalaze se dućan, kafići, ljekarna, benzinska postaja, škola, crkva, vrtić i popularno kupalište na rijeci Kupi. Sve ovo udaljeno je samo 2 minute vožnje automobilom, što ovu lokaciju čini izuzetno praktičnom za svakodnevni život ili za vikend destinaciju. Ova kuća je savršen izbor za one koji traže miran i ugodan život u prirodi, ali i blizinu svih važnih sadržaja. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ove prekrasne nekretnine u Pokupskom. Za više informacija i dogovor o razgledavanju, slobodno nas kontaktirajte. Uživajte u idiličnom životu okruženom prirodnim ljepotama i osigurajte si udoban dom. Josip Marinković Mag oec. GMS: +385915703373 E-mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: ZG71617

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
623715
Agencijska šifra
ZG71617
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 16 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku