Čarobna oaza mira i luksuza!, Benkovac, Kuća

700,000.00 €
  • 33120 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
120 m²
Površina placa
859 m²
Broj soba
3
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jun 25, 2024
Stanje
Izgrađeno
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Benkovac
Naseljeno mjesto
Radošinovci
Poštanski broj
23420
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Prekrasna Vila u Radašinovcima: Oaza Luksuza i Mira U srcu malog mjesta Radašinovci, koje pripada općini Benkovac, nalazi se ova očaravajuća vila, prava oaza luksuza i mira. Sa svojih 120 m² stambenog prostora, vila pruža savršenu kombinaciju moderne elegancije i potpune privatnosti. Unutrašnji Prostor Vila se sastoji od prostranog, otvorenog dnevnog boravka koji se spaja s modernom kuhinjom i blagovaonicom. Prostor odiše svjetlošću zahvaljujući velikim prozorima koji pružaju osjećaj prostranosti. Dvije luksuzno opremljene spavaće sobe svaka imaju vlastitu kupaonicu, osiguravajući maksimalnu udobnost i privatnost. Sve prostorije su klimatizirane (Daikin klima uređaji), dok kupaonice spavaćih soba imaju podno grijanje (Danfoss). Vanjski Prostor Vanjski prostor vile osmišljen je za uživanje na otvorenom. U prostranom dvorištu nalazi se bazen okružen ležaljkama, savršeno integriran u prostorni plan. Pored bazena nalazi se jacuzzi, idealan za opuštanje u bilo koje doba dana. Ljetna kuhinja opremljena je roštiljem i natkrivenom blagovaonicom, a tu je i dodatna kupaonica s odvojenim WC-om. Ovaj prostor nudi i dnevni boravak uz bazen, savršen za jutarnju kavu ili večernje koktele. Dječje igralište osigurava zabavu za najmlađe. Na krovu su postavljeni solarni paneli (Huawei 5 kW) koji osiguravaju besplatnu električnu energiju (fotografije su napravljene prije postavljanja panela). Lokacija Vila je smještena u mirnom i privatnom okruženju, udaljena od mora otprilike 15 km. Njezina lokacija omogućava vam bijeg od svakodnevnog stresa, dok vam istovremeno nudi sve pogodnosti modernog života. Bez susjeda u neposrednoj blizini, ova nekretnina pruža potpunu privatnost i idealno je mjesto za one koji vole život na otvorenom. Panoramski pogled na okolna brda i doline dodatno će vas očarati. Ova prekrasna vila zadivit će vas na prvi pogled i pružiti vam savršen dom za odmor iz snova. Kontakt Andrea Culi +385 98 80 90 94 Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove luksuzne vile i uživate u čarima života u Radašinovcima. ID KOD AGENCIJE: DA100062936

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
619684
Agencijska šifra
DA100062936
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 39 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku