DIVNA VILLA SA BAZENOM, NOVOGRADNJA, Labin, Kuća

577,000.00 €
  • 43220 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
220 m²
Površina placa
814 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Labin
Naseljeno mjesto
Labin
Poštanski broj
52220
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Istarski poluotok najveća je zelena oaza sjevernog Jadrana. Blaga mediteranska klima, mitski pejsaži, razvedena morska obala oduševiti će svakog zaljubljenika u prirodu. Jedan od brojnih brežuljaka, čuva srednjovjekvni gradić Labin. Na 320m nadmorske visine, gdje se sa najviše točke Fortice pruža divan pogled na Kvarner i svega par kilometara udaljen Rabac, malu turističku destinaciju koja privlači brojne posjetitelje svake godine. Nadomak centra grada, svega nekoliko minuta vožnje od centra grada u mirnom mjestašcu, nalazi se ova prije svega kvalitetna i moderna villa sa bazenom. Na izvrsnoj loakciji koja budućim vlasnicima pruža privatnost i intimu, smjestila se na površini 814m2, proteže se na 200m2 kroz prizemlje i kat. Sadržavati će 2 do 3 parkirna mjesta. Koristio se open space trend u uređenju prostranog prizemlja, koji je uvelike doprinio funkcionalnosti i skladu interijera, time se maksimalno iskoristio prostor i povezao se dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom. U prizemlju se još smjestilo spremište i gostinjski toalet. Staklene stijene sa jedne strane pružaju izlaz na natkrivenu terasu sa vanjskom blagovaonom i roštiljem, dok sa druge strane izlaz se prostire na sunčalište i plažu bazena. Prizemlje je povezanom sa prvim katom unutarnjim i vanjskim stepenicama. Na prvom katu nalaziti će se tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonama i izlazom na terasu te radna soba koju možete prenamijeniti po vlasitim potrebama. Očekivani završetak radova očekuje se početkom 2023.godine. Vila će za grijanje imati kamin i biti će u potpunosti opremljena klima inverterima. Villa daje mogućnost svojim budućim vlasnicima predivno mjesto za miran obiteljski život ili unosnu nekretninu ukoliko se želite baviti turizmom odnosno turističkim iznajmljivanjem kako bi brže vratili uložena sredstva. Za sve dodatne informacije i/ili razgledavanje, obratite se s povjerenjem licenciranim agenticama za nekretnine sa višegodišnjim iskustvom u prometu nekretnina: LORENA KOGEJ Agent s licencom Mob 091/738-7200 Telefon 052/639-276 [email protected] SANDRA MILETIĆ Agent s licencom Mob 091/988-5843 Telefon 052/639-276 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS105639

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
436476
Agencijska šifra
IS105639
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 335 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku