Dvoetažni stan u kući s panoramskim pogledom, Kostrena, Kuća

510,000.00 €
  • 53168 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
168 m²
Površina placa
290 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2019.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Kostrena
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
5
Opis
Opis
Kostrena je staro popularno primorsko mjesto, prvi puta spomenuto početkom 15. stoljeća. Prvu općinsku samostalnost stekla je 1874. godine, ali ju je vrlo kratko zadržala, svega dvije godine. Podijeljena je na dva dijela, Sv. Luciju i Sv. Barbaru, prema imenima dviju crkava koje postoje na njezinom području. Kostrena je smještena u neposrednoj blizini grada Rijeke, uokvirena uvalom Martinšćica i Bakarskim zaljevom. Kostrenski poluotok dužine je nekih 10 kilometara i blago se spušta prema morskoj obali. Cijelom njegovom dužinom smještene su predivne plaže koje tijekom ljeta posjećuje na tisuće kupača. Najpoznatije i najposjećenije su one u uvali Žurkovo, zatim Smokvinovo, Svežanj, Spužvina, Podražica, Nova voda i Perilo. Upravo u Kostreni, nna jednoj od najprestižnijih i traženijih lokacija smjestila se ova divna kuća sa panoramskim pogledom. U njoj se nalazi luksuzan dvoetažni stan sa 168,35m2 stambene površine sa prekrasnim pogledom, okućnicom i bazenom. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, sobe, lođe, hodnika, stubišta i terase Na katu su se smjestile tri sobe, hodnik, dvije kupaonice, garderoba, lođa i balkon. Prednost ovog prekrasnog stana čini senzacionalni panoramski pogled na more, pažljivo uređena okućnica, te vlastiti bazen koju ovu nekretninu čine ne samo idealne za život ali i maksimalno opuštanje. Grijanje je riješeno putem peći na pelete, ali se uz to u stanu nalaze i dvije klime sa inverterom. Stan je opremljen vrhunskim namještajem i opremom, te se takav, potpuno namješten, prodaje. Ova nekretnina može se prepoznati i kao investicija u turističke svrhe. Odlična prilika i preporuka agenta! Za sva dodatna pitanja kao i dogovor oko razgleda na raspolaganju Vam stoji: Gabrijela Lovrinović Asistent u posredovanju Mob: 097 - 7617/229 Email: [email protected] ID KOD AGENCIJE: 1507583

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
528015
Agencijska šifra
1507583
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 126 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku