Eco vila s bazenom i pogledom na more, okolica Kanfanara, Kanfanar, Kuća

1,150,000.00 €
  • 54250 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
250 m²
Površina placa
984 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Jul 31, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Kanfanar
Naseljeno mjesto
Kanfanar
Poštanski broj
52352
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Broj parking mjesta
6
Opis
Opis
Ono što ovu vilu čini posebnom je to što je ova arhitektonska pametna kuća dizajnirana za 5* te posjeduje spavaće sobe veće od 20 m2 te kupaonice veće od 5 m2. Posjeduje također ekološki certifikat te je jedna od rijetkih u Istarskoj županiji. Nekretnina iznosi 250 m2 neto korisne površine te se proteže kroz prizemlje i prvi kat. Prizemlje se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kaminom, blagovaonice, kompletno opremljene kuhinje, gostinjskog toaleta te jedne spavaće sobe s vlastitom kupaonicom. Iz dnevnog boravka postoje izlazi na vanjske terase te bazen. Unutarnjim stepenicama penjemo se na gornji kat gdje su smještene dodatne tri spavaće sobe svaka s vlastitim kupaonicama. Glavnoj spavaćoj sobi također pripada i terasa s koje se proteže divan pogled na krajolik. Sve kupaonice imaju ručno rađene umivaonike te pomične staklene stijene od tuša pružit će budućem vlasniku maksimalnu iskoristivost prostora i komfort. Temperatura se regulira putem sprovedenog podnog grijanja u cijeloj kući s ugrađenim fancoilerima. Na krovu se nalaze solarni paneli za proizvodnju struje te se 80% električne energije koristi putem fotonaponske čelije od 10 kw. Vila je smještena na parceli od 984 m2. Uređena i ograđena okućnica opremljena je bazenom od 48 m2 sa slanom vodom do kojeg je smješten lounge za ljetna večernja druženja kraj bazena te atmosferi pridodaju stoljetno stablo masline te ostalo mediteransko bilje. Na okućnici se također nalazi jacuzzi, jedna prostrana natkrivena terasa sa stolom za objed te još jedna dodatna od 20 m2 gdje su smješteni ljetna kuhinja i roštilj. Koristili su se visoko-kvalitetni materijali poput talijanskih pločica u kombinaciji s bračkim kamenom te 450 m2 protukliznih pločica na sunčalištu i parkingu. Postavljena je vanjska aluminijska i unutarnja PVC stolarija s troslojnim staklom te je nekretnina također opremljena alarmnim sustavom, video nadzorom te posjeduje automatsko otvaranje kapije gdje ima mjesta za parkiranje do 6 automobila. Nekretnina posjeduje dvije septičke jame; eko septičku te drugu od 30 kubika. Bazenska tehnika nalazi se odmah kraj bazena te se u prizemlju također nalazi i tehnička soba u kojoj je smješten bojler od 450l higijenske vode te 250l tehničke vode, kompletni filteri za pročišćavanje vode, dizalica topline i vešeraj. Da zaokružimo priču, možemo potvrditi da je ova nekretnina oslobođena od daljnjeg održavanja. Şmještena na mirnoj lokaciji s pogledom na prirodu i more nalazi se ova predivna moderna vila u kojoj će te pronaći sve potrebno za idealan obiteljski život ili pak nekretninu koja vam nosi prihod tokom ljetnih mjeseci. Poštovani klijenti agencijska provizija naplaćuje se u skladu s općim uvjetima poslovanja: https://velvet-realestate.hr/opci-uvjeti-poslovanja/ ID KOD AGENCIJE: 1290

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
483816
Agencijska šifra
1290
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 234 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku