Ekskluzivno Kuća na osami, okružena šumom, Žminj, Kuća

520,000.00 €
  • 31150 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
150 m²
Površina placa
2952 m²
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Oct 17, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2017
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Žminj
Naseljeno mjesto
Žminj
Poštanski broj
52341
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
Samo u ponudi Dogme. Na prodaju jedinstvena nekretnina smještena na pola puta između Žminja i Lindara, idealna za one koji traže mir i privatnost, a ujedno žele biti blizu svih bitnih sadržaja – trgovine, restorani i ostali sadržaji nalaze se na samo 7 kilometara udaljenosti. Riječ je o potpuno obnovljenoj starini 2017. godine, površine 115 m², koja savršeno spaja tradicionalni istarski šarm s modernim komforom. Visoko prizemlje nudi prostranu lođu koja vodi u otvoreni koncept kuhinje i dnevnog boravka. Kuhinja je potpuno nova, a ambijent dodatno oplemenjuje prekrasan kameni kamin, koji osim grijanja unosi toplinu i karakter u prostor. Drvene stepenice vode na prvi kat gdje se nalazi predsoblje koje odvaja dvije prostrane spavaće sobe i moderno kupatilo. Uz kuću se nalazi garaža koja može služiti kao spremište, a u dvorištu je i samostojeća konoba od 35m2, uređena s kuhinjom i kamenim kaminom, idealna za ugodne trenutke s obitelji i prijateljima. U sklopu konobe nalazi se i vanjski toalet, što cijeli prostor čini izrazito funkcionalnim. Parcela je ograđena kamenim zidom, a dio dvorišta popločan je u obliku terase, dok ostatak čini travnjak ukrašen pažljivo odabranim biljkama. Pored kuće nalazi se dodatna parcela, ograđena suhozidom, uređena stablima i kamenjarom, idealna za uživanje u prirodi. Bočna parcela, također ograđena suhozidom, ima voćnjak s bogatom raznovrsnošću voćaka: šljive, dunje, jabuke, orah, žižula, nešpula, kruška i vinova loza. Ovaj prekrasan posjed odiše toplinom i pažljivim uređenjem, a najveća prednost je potpuna privatnost i mir koji pruža okruženje šume. Idealan za one koji žele pobjeći od gradske vreve i utonuti u harmoniju prirode. Savršen dom za sve koji traže udoban, ali izoliran način života u srcu Istre! Vlasništvo uredno. Kontaktirajte nas za dodatne informacije i dogovor oko razgleda stana. - Jenny Pančić +385 98 958 4848 / [email protected] ID KOD AGENCIJE: 1510253

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
661578
Agencijska šifra
1510253
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 29 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku