ELEGANTNA VILLA SA BAZENOM NADOMAK POREČA, Poreč, Kuća

780,000.00 €
  • 52165 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
165 m²
Površina placa
818 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2016.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Nadomak grada Poreča, jedne od važnijih turističkih meka istarske razvedene obale, nalazi se ova lijepa kuća sa bazenom. Okružena hrastovom šumom i pogledom na maslinik i polja ljubaznih domaćina. Površine 165m2 raspoređenih na dvije u potpunosti klimatizirane etaže može se na svakom koraku vidjeti elegantni ukus u uređenju interijera. U prizemlju se smjestio prostrani dnevni boravak sa kaminom i kožnom garniturom sa izlazom na plažu bazena, zatim, jedna spavaća soba sa kupaonom i izlazom na terasu, gostinjski toalet, kompletno opremljena elegantna kuhinja sa blagovaonom. Na prvom katu nalaze se još dvije spavaće sobe sa zajedničkom kupaonom, jedna od soba ima izlaz na balkon sa koje se pruža otvoreni pogled na zelenilo koje okružuje kuću. Potpuno uređena i održavana okućnica nudi potpunu privatnost, sadrži 3 parkirna mjesta, dječje igralište, whirlpool za 5 osoba, roštinj i vanjsku blagovaonu ti uz plažu bazena površine 24m2. Za potrebe grijanja/hlađenja koristi se i 5 Daikin klima uređaja. Nekretnina se nalazi na osami te je zaista savršen spoj mira i brzog povratka u vrevu sadržaja. Iznimna rijetka prilika za svakoga tko želi brzi povrat uloženih sredstava s obzirom na uhodani posao turističkog iznajmljivanja! Smješten u srcu zapadne obale poluotoka, grad Poreč je, uz Pulu bio prva rimska kolonija u Istri. Do danas čuva prekrasan antički raspored ulica koje se protežu u starom dijelu grada. Eufrazijeva bazilika jedna je od nabolje očuvanih svjetskih povijesnih spomenika.diči se stoljetnom tradicijom u gostoprimstvu, višestruko nagrađivan u raznim kategorijama, sa pregršt manifestacija, sportskih aktivnosti, zaintrigirati će Vašu znatiželju! Za sve dodatne informacije i/ili razgledavanje, obratite se s povjerenjem licenciranoj agentici za nekretnine sa višegodišnjim iskustvom u prometu nekretnina: LORENA KOGEJ Agent s licencom Mob 091/738-7200 Telefon 052/639-276 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1507475

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
465566
Agencijska šifra
IS1507475
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 160 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku