FENOMENALAN POTENCIJAL ZA INVESTICIJU ORGANIZACIJE VJENČANJA, Buje, Kuća

500,000.00 €
  • 10327 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
327 m²
Površina placa
2879 m²
Broj soba
10
Ažurirano
Jul 11, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Buje
Naseljeno mjesto
Momjan
Poštanski broj
52460
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
MOMJAN, ISTRA - prekrasno imanje za izgradnju biznisa. Prekrasno mjesto na 270 metara nadmorske visine nedaleko Buja i slovenske granice, gradić smješten samo 18 kilometara od umaške i novigradske rivijere, bogate prošlosti i prekrasnih prirodnih ljepota, lokacija je idealna za uzgoj vinove loze, maslina i voćnih stabala stoga je i poznat po mnogobrojnim poznatim vinarijama i uljarama koje se nalaze u okolici. U Momjanu prodajemo prekrasno imanje smješteno na uzvisini s koje se pruža romantični panoramski pogled na okolne vinograde, nasade maslinovih stabala, vinarije i sam prirodni krajolik. Imanje se sastoji od jedne glavne kamene kuće te više manjih kuća i pomoćnih objekata koji su izvorno građeni s lokalnim kamenom (sivi kamen). Ukupna kvadratura objekta je 327 m², što ga čini idealnim za smještajne jedinice, manji boutique hotel, bed and breakfast, a zahvaljujući idiličnoj lokaciji definitivno najveći potencijal i bonus kod investicije ostvario bi se organizacijom vjenčanja. Potražnja za organizacijom vjenčanja na ovakvim lokacijama je izuzetno velika, što znači da tržište traži upravo ovakav tip investicije. Odluka je na Vama hoćete li ga prihvatiti? Uz kuće i gospodarske objekte, imanje ima i dodatnih 2879 m² kompletno građevinskog terena s kojeg se također pruža još ljepši panoramski pogled na okolinu. Šarmerski spoj povijesti, kulture i tradicije čini ovo mjesto posebnim. Momjan se dijeli na gornji i donji Momjan, u donjem se nalaze zvonik visok 22 metra i crkva Sv. Martina sagrađena u 15. stoljeću. Sa zapadne strane crkve, na stijeni, ostaci su starog dvorca uz kojeg su vezani važni događaji iz prošlosti sjeverne Istre. U vinogradima se, osim malvazije, proizvodi momjanski muškat visoke kvalitete, poznato i cijenjeno piće još na dvorovima Italije i Beča. Izuzetna lokacija i nekretninu s velikim potencijalom prepoznati će oni sa širom maštom i vizijom konačnog proizvoda. Ne propustite! Donesite pravu odluku uz našu podršku za ugodno iskustvo kupovine kontaktirajte nas s povjerenjem: FILIP MARIĆ Agent s licencom Mob: +385 91/335-5350 [email protected] ------------------------------------------------- Michael Radola Agent s licencom +385 91/575-3640 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1513103

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
623468
Agencijska šifra
IS1513103
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 20 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku