GORSKI KOTAR - PLANINSKA KUĆA NA 20.000 m2 OKUĆNICE, Ravna Gora, Kuća

650,000.00 €
  • 42164 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
164 m²
Površina placa
20000 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Aug 06, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2008.
Zadnja adaptacija
2023.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Ravna Gora
Naseljeno mjesto
Ravna Gora
Poštanski broj
51314
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Za one koji traže potpuni mir na svojih 20.000 m2 okućnice u netaknutom dijelu Ravne Gore, u ponudi imamo kompletno renoviranu planinsku kuću neto površine 164,50 m2 koja na svojoj osami funkcionira gotovo potpuno samoodrživo. Sastoji se od suterena, prizemlja i visokog potkrovlja. U suterenu je smještena vodosprema, strojarnica, baterijski prostor, praonica i konoba za druženje, te s vanjske strane 2 toaleta, alatnica i ostava za plin. U prizemlju je otvoreni koncept dnevnog prostora s kuhinjom i blagovaonom, kupaonom, velikim kaminom na drva u centralnom dijelu prostora te izlazom na terasu s koje se pruža očaravajući pogled na zelenilo i prirodu. U potkrovlju su smještene tri spavaće sobe i jedna kupaonica. Na uređenoj okućnici nalazi se velika natkrivena pečenjara s krušnom peći te natkriveni objekt za druženje s vanjskom kuhinjom. Po cijeloj liniji međe odrađena je priprema za kompletno ograđivanje imanja. Karakteristike sustava kuće: - strojarnica sadrži novo centralno grijanje na pelete od 36kw Peltec Centrometal, sa akumulacijskim spremnikom od 500l (3kw grijač), te spremnikom potrošne vode od 300l uparenim sa solarnim toplo-cijevnim kolektorima (grijanje ima upravljanje preko aplikacije) - potrošna voda (kišnica) se filtrira preko UV lampi i filtera - spremnik kišnice od 25m3 sa mogućnošću prihvata vode sa obje strane krova - kuća raspolaže FN elektranom od 11kw nazivne snage i tri Victron Multiplus II 5000W izmjenjivača u 3 faznom rasporedu - baterijska pohrana se sastoji od 12 komada gel 300Ah baterija smještenih u baterijskom prostoru suterena koji ima svoju prirodu ventilaciju na krovištu - FN paneli imaju i grijače upravljane daljinski za topljenje snijega - diesel generator Hatz 2L41C od 22,5kw uparen sa Končarevim 3F generatorom od 18,75kVA, te spremnikom goriva od 1800L ; Generator je automatiziran sa Victron FN elektranom tako da u slučaju nedostatka Sunca diesel generator će se automatski upaliti za nadopuniti baterije i o tome obavijestiti vlasnika putem web aplikacije - kuća je zaštićena sa trajnim video nadzorom te alarmnim sustavom - vlastiti WiFi preko kojeg sve aplikacije funkcioniraju jer gore nema GSM signala Ne propustite ovu priliku da osvojite planinsku kuću kakve u Gorskom Kotaru nema! ZA VIŠE INFORMACIJA ILI OGLED KONTAKTIRAJTE AGENTA: BARBARA POPOVIĆ Agent s licencom +385919259816 [email protected] ID KOD AGENCIJE: 1509779

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
631384
Agencijska šifra
1509779
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 45 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku