IDILA TIK DO LOKVARSKOG JEZERA, Lokve, Kuća

250,000.00 €
  • 51170 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
170 m²
Površina placa
1532 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jul 19, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Lokve
Naseljeno mjesto
Lokve
Poštanski broj
51316
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
IDILIČNA KUĆA UZ SAMO LOKVARSKO JEZERO Na prodaju je prekrasna kuća na izvrsnom položaju, okružena bujnim zelenilom, svega 200 metara od čarobnog Lokvarskog jezera. Ova nekretnina nudi savršen spoj prirodne ljepote i funkcionalnosti, idealna za obiteljski život ili investiciju u turistički sektor. U prizemlju kuće smještena je prostrana kuhinja s blagovaonom, koja se prirodno nadovezuje na ugodan dnevni boravak. Ovdje se nalazi i moderna kupaonica, praktična ostava te hodnik sa stubištem koje vodi na gornji kat. Svaka prostorija pažljivo je osmišljena kako bi pružila maksimalnu udobnost i praktičnost. Na katu se nalaze četiri sobe pravilnog tlocrta i rasporeda, idealne za spavaće sobe, radne sobe ili gostinjske sobe, ovisno o vašim potrebama. Dodatno, tu su i hodnik, druga ostava te sanitarni čvor, osiguravajući da svi članovi obitelji imaju dovoljno prostora za svoje potrebe. Uz ukupnu korisnu stambenu površinu od 170 m², kuća nudi i prostrani tavanski prostor od 90 m², s visinom u sljemenu od 4,60 metara. Ovaj prostor pruža dodatne mogućnosti za prenamjenu u stambeni ili rekreacijski prostor, prema vašim željama. Održavana okućnica površine cca 1500 m² obogaćena je voćkama te uključuje i pomoćni objekt, idealan za skladištenje ili kao radionica. Ova prostrana parcela omogućava različite aktivnosti na otvorenom, od vrtnarstva do dječje igre. Lokacija u Gorskom kotaru nudi veliki potencijal za cjelogodišnji turizam. Ljeta su ovdje puno hladnija nego na obali, pružajući osvježenje od ljetnih vrućina, dok su zime predivne, često prekrivene snijegom, što stvara savršene uvjete za zimske sportove i aktivnosti. Udaljenost od samo pola sata automobilom do prvih plaža čini ovu lokaciju dodatno atraktivnom, omogućavajući brzi bijeg na more. Ova kuća predstavlja odličnu priliku za investiciju, bilo da tražite obiteljski dom ili planirate ulaganje u turističku djelatnost. Svojom jedinstvenom kombinacijom prirodne ljepote, praktičnog dizajna i odlične lokacije, sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Ne propustite ovu iznimnu priliku da postanete vlasnik ove prekrasne nekretnine. Za više informacija i dogovor za razgledavanje, molimo vas da nas kontaktirate: DARIO ORIOVIĆ 097/ 765 0205 [email protected] ID KOD AGENCIJE: 1509666

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
625653
Agencijska šifra
1509666
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 23 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku