IMPOZANTNA SAMOSTOJEĆA VILLA S BAZENOM I VRTOM NEDALEKO MORA, Poreč, Kuća

1,350,000.00 €
  • 53177 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
177 m²
Površina placa
814 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
3
Ažurirano
Sep 20, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2019.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Luksuzna vila smještena na prostranom zemljištu od 814 m², pravi je primjer suvremene elegancije i udobnosti. S površinom od 288 m², vila nudi izdašan prostor, uključujući predivan bazen od 28 m², okružen pažljivo uređenim vrtom. Oaza mira i privatnosti pruža idealne uvjete za opuštanje i uživanje na otvorenom. Unutrašnjost vile odražava sofisticiranost i luksuz. Prizemlje je dom jedne od tri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom privatnom kupaonicom, dok se preostale dvije sobe nalaze na katu. Iz glavne spavaće sobe izlazi se na veliki balkon, pružajući dodatni vanjski prostor za opuštanje s pogledom na okolicu. Krovna terasa, također na katu, otvara spektakularan panoramski pogled na Novigrad i Poreč, stvarajući savršeno mjesto za uživanje u zalascima sunca ili jutarnjim kavama. Vila sadrži odvojene prostore za kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, što stvara ugodnu atmosferu za boravak. Na katu se nalazi i galerija koja pruža dodatni prostor za opuštanje. Posebna pažnja posvećena je detaljima – vrhunski namještaj, dekoracije, umjetnička djela i oprema, koji su uključeni u cijenu vile. Vani, uz bazen, nalazi se blagovaonica na otvorenom i roštilj. Ova vila je prava harmonija modernog luksuza i prirodnog okruženja, savršeno mjesto za povlačenje u mir i tišinu, s vrhunskim komforom i prelijepim pogledom na istarsku obalu. Poreč se nalazi u srcu zapadne obale istarskog poluotoka, nasuprot Veneciji, u regiji s blagom mediteranskom klimom. Ovaj šarmantni grad, odlikuje se najuređenijim i najbolje opremljenim turističkim naseljima na Jadranu. No, Poreč je više od toga. To je grad koji čuva prirodne ljepote, pažljivo uređene parkove i njegovana zelenila. Kristalno čisto more i prekrasne plaže privlače posjetitelje, a sezona kupanja traje od svibnja do listopada. Ovaj kraj je oduvijek bio ugodan za život i odmor! Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno me kontaktirajte kako bih Vam ponudila personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnina po Vašim željama i preferencijama. LORENA KOGEJ Agent s licencom Mob 091/738-7200 Telefon 052/639-276 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1513944

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
642986
Agencijska šifra
IS1513944
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 29 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku