ISTRA, BUJE - Samostojeća kuća s bazenom i pogledom na more, Buje, Kuća

395,000.00 €
  • 42194 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
194 m²
Površina placa
842 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Sep 05, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2000
Zadnja adaptacija
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Buje
Naseljeno mjesto
Buje
Poštanski broj
52460
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
Jedinstvena obiteljska kuća u Kaštelu, Buje – Savršenstvo udobnosti i luksuza u blizini mora Tražite savršeno mjesto za obiteljski život ili turistički objekt s ogromnim potencijalom? Predstavljamo vam prekrasnu obiteljsku kuću smještenu u idiličnom Kaštelu, nedaleko od Buja, na izvanrednoj lokaciji koja nudi sve – udobnost, mir i prirodu. Lokacija i povezanost: Ova kuća se nalazi u mirnom naselju, udaljena samo 6 km od plaže, što je čini idealnom za sve one koji žele uživati u blizini mora. Ujedno, nalazi se u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja: trgovina, škola i ljekarni, uz izvrsnu prometnu povezanost s okolnim gradovima poput Umaga, Buja, Novigrada, Portoroža i Kopra. Samo 10 minuta vožnje dijeli vas od centara Umaga i Buja. Prekrasan pogled: S nekretnine se pruža očaravajući pogled na more, a u vedrim danima, nakon bure, mogu se vidjeti čak i Alpe. Ovaj pogled će vas svakodnevno ostavljati bez daha i pružati osjećaj mira i slobode. Spremna za useljenje: Kuća je potpuno spremna za useljenje, a okoliš će biti dovršen do kraja rujna 2024. godine. Nove fotografije uskoro će biti dostupne, kako biste mogli još bolje doživjeti sve što ova nekretnina nudi. Interijer: Unutrašnjost kuće nedavno je adaptirana na način koji spaja tradicionalne i moderne elemente, stvarajući jedinstven osjećaj topline i elegancije. Namještaj iz kasnog 19. stoljeća i novo restaurirani komadi iz viktorijanskog razdoblja u savršenom su skladu s originalnim slikama hrvatskih akademskih slikara. Kuća nudi dvije potpuno opremljene kuhinje, elegantno uređene spavaće sobe i prostrane dnevne boravke, sve spremno za useljenje. Eksterijer: Prostrano dvorište nudi sve što vam je potrebno za uživanje na otvorenom: novi bazen sa rubnim kamenom, umjetnu travu visoke kvalitete te prostor za relaksaciju koji se može dodatno prilagoditi prema vašim željama. Ograde i zidovi su svježe ofarbani, a cjelokupni vanjski prostor bit će dovršen do kraja rujna. Sigurnost i funkcionalnost: Svi sustavi, uključujući plinski spremnik i centralno grijanje, redovito su servisirani i atestirani, čime je osigurana maksimalna sigurnost i funkcionalnost za buduće vlasnike. **Dodatne mogućnosti:** Uz ovu nekretninu dolazi i mogućnost daljnje izgradnje na parceli do 240 m², što vam daje priliku za dodatno proširenje ili izgradnju prema vlastitim potrebama i željama. Cijena: Ova izuzetna nekretnina može biti vaša za 395.000 EUR, s dovršenim okolišem prema 3D projekciji. Ne propustite priliku da ova prekrasna kuća postane vaš novi dom ili savršeno mjesto za odmor. Kontaktirajte nas za razgledavanje i osjetite čaroliju Kaštela i istarskog načina života! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 32839

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
636572
Agencijska šifra
32839
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 37 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku