ISTRA, LIŽNJAN Vrhunska vila na osami! Blizina mora!, Ližnjan, Kuća

1,350,000.00 €
  • 54227 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
227 m²
Površina placa
651 m²
Broj spratova
2
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Jul 01, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Ližnjan
Naseljeno mjesto
Ližnjan
Poštanski broj
52204
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
ISTRA, LIŽNJAN Vrhunska vila na osami! Blizina mora! Predstavljamo Vam vrhunsku villu na osami okruženu prirodom! Smjestila se u zadnjoj zoni urbanizacije i budućim vlasnicima osiguran je mir i privatnost. Radi se villi koja se proteže na dvije etaže i nudi 227 m2 stambenog prostora. Prostor je iskorišten i raspoređen na nešto drugačiji način nego većina modernih vila. Kući prilazimo kroz kliznu kapiju na daljinsko upravljanje gdje pristupamo parkirnim mjestima s punjačima za električna vozila i mnogobrojnom mediteranskom bilju. Glavni ulaz nalazi se straga kuće gdje pri ulasku imamo hodnik s gostinjskim WC-om i utility sobom , zatim pristupamo velikom open space prostoru gdje se smjestila kuhinja s vinskim barom, otok, a na samoj sredini prostora blagovaonski stol s velikim staklenim stijenkama s pogledom na prednji dio kuće i bazen. Zatim kroz drugi hodnik dolazimo do posebne prostorije koja pripada dnevnom boravku s izlazom na natkrivenu terasu koja je predviđena kao hedonistički kutak jer se iz tog dijela prilazi bazenu koju nudi posebnu priču. Kako bi ova villa bila drugačija od mnogih i kako bi se budući vlasnici osjećali posebno i maksimalno komforno posebno se razradila priča o bazenu. Radi se o grijanom bazenu dimnezija 8x4 koji s je prednje stane u staklu , a samom bazenu prilazi se kroz ukopani separe gdje možete maksimalno uživati. Na prvom katu kuće smjestile su se 4 spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom i terasama. Iz nekih spavaćih soba u daljini nudi se pogled na more. Posebna pažnja posvetila se LED rasvjeti u cijeloj kući radi postizanja posebnog ambijenta prilikom boravka u villi. Lokacijski ova posebna nekretnina smjestila se 8 km od Zračne Luke Pula , 3 minute vožnje autom do prvih plaža i oko 12 minuta vožnje do centra grada Pule što je čini iznimno zanimljivom obzirom da je sama vila dislocirana, dok su svi sadržaji u blizini. VAŽNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE: Ukopani separe sa pogledom U bazen ( staklo dužine 3m ) Termostati koriste Wi-Fi tehnologiju, što žnači da imaju mogućnost upravljanja pametnim telefonom putem aplikacije. Sustav grijanja i hlađenja - podni ventilokonvektori ( rađeni isključivo po narudžbi za ovu kuću) Vogel & Noot , zatim zidni fenkojleri sve putem dizalice topline Pametna ulazna brava za pružanje veće sigurnosti. Rasvjeta se pali i gasi dodirom uz kontrolere za dimanje i touch prekidače Grijani bazen s mlaznicama ( jacuzzijem) 9 kamera koje pokrivaju svaki kut kuće Alarmni sustav služiti će za detekciju požara, plina te za najveću razinu sigurnosti biti će postavljen i laserski sustav detektora pokreta ( može i ne mora ovisno o zahtjevu kupca ) Električna punionica automobila Talijanska keramika Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 23882

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
516722
Agencijska šifra
23882
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 249 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku