Istra, Medulin, okolica - luksuzna moderna vila udaljena samo 100 m od mora, Medulin, Kuća

2,270,000.00 €
  • 75320 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
320 m²
Površina placa
600 m²
Broj spratova
2
Broj soba
7
Broj kupatila
5
Ažurirano
Jun 29, 2024
Stanje
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Medulin
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Na samom jugu istarskog poluotoka, u okolici šarmantnog Medulina, prodaje se ova iznimno moderna i luksuzna vila udaljena svega 100 metara od mora. Vila ukupne površine 320 m2 proteže se na 4 etaže i sastoji se od suterena, prizemlja i 2 kata. Vilu karakteriziraju velike staklene stijene koje osiguravaju velike količine sunčeve svijetlosti tijekom cijelog dana te omogućuju nezaboravne vizure te zalaske sunca. Sve etaže povezane su panoramskim liftom što doprinosi dodatnom dašku luksuza. U podrumu vile nalazi se konoba sa zabavnim sadržajima. Prizemlje se sastoji od tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonama te izlazom na natkrivenu terasu i plažu bazena površine 9x4 m2 sa vanjskim tušem i posebnim dijelom u kojem se nalazi hidromasažna kada te prostor za sjedenje. Prvi kat se sastoji od dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom u otvorenom konceptu, ostave, toaleta i dvije velike terase sa kojih se pruža očaravajući pogled na more i medulinski zaljev. Drugi kat sastoji se od glavne spavaće sobe sa vlastitom kupaonom, spa i wellness sobe sa saunom i jacuzzijem te balkona s pergolom s kojeg se također pruža fantastičan pogled na more. Kvalitetna samostojeća vila izgrađena je po svim energetskim standardima te je luksuzno namještena i opremljena. Na ograđenoj okućnici nalazi se preljevni bazen sa najmodernijom tehnologijom pročišćavanja vode, sunčalište i parkirna mjesta. Vila posjeduje dvije dizalice topline, podno grijanje te sustav klimatizacije u svakoj prostoriji zasebno. Potpuno ograđena okućnica sa ulaznom kapijom na električno otvaranje i video nadzor pružaju dodatnu privatnost i sigurnost. Vila se prodaje u potpunosti namještena i opremljena vrhunskim uređajima i materijalima. S obzirom na atraktivnu lokaciju ove jedinstvene nekretnine i blizinu svih bitnih sadržaja, nekretnina je idealna kako za odmor i stanovanje tako i za najam u turističke svrhe u svom punom potencijalu. Poštovani klijenti, moguće je razgledati nekretninu isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. Provizija agencije za kupca iznosi 3% i plaća se u slučaju kupovine nekretnine kod zaključenja predugovora ili kupoprodajnog Ugovora. NAPOMENA: Ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisima nekretnina, ali u istima želimo biti što precizniji i točniji ID KOD AGENCIJE: 1136 ID KOD AGENCIJE: 1136

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
617048
Agencijska šifra
1136
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 106 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku