ISTRA, MEDULIN Raj na zemlji!, Medulin, Kuća

2,100,000.00 €
  • 62240 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
240 m²
Površina placa
7953 m²
Broj soba
6
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jun 25, 2024
Stanje
Izgrađeno
1995
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Medulin
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
ISTRA, MEDULIN Raj na zemlji! Na području Medulina na izoliranoj lokaciji, a u blizini svih sadržaja i na samo 900 metara od prvih plaža prodajemo jedinstvenu nekretninu na tržištu. Radi se o hacijendi koja se prostire na 7952 m2 s širokim spektrom biljaka i prekrasnog zelenila. U sklopu zemljišta nalazi se kuća građena 1995. godine u vrlo dobrom stanju koja se prostire na dvije etaže. U prizemlju se nalazi stan površine 70 m2 koji se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije terase , i kupaonice. Na prvom katu se nalazi preslikani stan s jednom terasom koja pruža pogled na more. Što se tiče grijanja i hlađenja postavljeni su klima uređaji te peć. U sklopu kuće nalazi se i podrum. Ova izuzetno posebna nekretnina koristi se dugi niz u svrhu turističkog iznajmljivanja tako da budući vlasnik osim vlastitog uživanja u ovom raju može nekretninu i iznajmljivati. Dugi niz godina ulaganja i održavanja ove hacijende rezultirao je pravim rajem na zemlji Zašto? Zato jer ova hacijenda nudi 150 maslina koje svake druge godine donesu oko 500 litara maslinovog ulja, 250 vinovih loza, banane, palme, grčku jelku, plavu jelku,zlatni čempres, pomikaki, smokvu, višnju, , marelicu, šipak, paradajz, naranče, papriku, krompir, orah, jasmin i mnoge druge biljke. Osim što će budući vlasnik imati vlastiti raj, svi sadržaji koji su Vam potrebni nalaze u okrugu od 1 km od trgovina, restorana, plaža, benzinske pumpe i ostalih sadržaja, a Vi ste kompletno izolirani od ostatka svijeta što je jako jako rijetka pojava na tržištu. Cijela hacijenda je kompletno ograđena, te posjeduje vlastitu bušotinu vode od 50 metara dubine. Ovaj raj čeka svog novog vlasnika. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 22038

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
494757
Agencijska šifra
22038
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 189 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku