Istra, Medulin, villa za odmor sa 5 zvjezdica, Medulin, Kuća

1,200,000.00 €
  • 127600 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
600 m²
Površina placa
1751 m²
Broj spratova
3
Broj soba
12
Broj kupatila
7
Ažurirano
Oct 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
1998
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Medulin
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Na prodaju je kuća-villa za odmor sa 5 zvjezdica na super lokaciji u Medulinu. Ova kuća je posebna jer se nalazi na velikoj i super uređenoj čestici od 1951 m2. Čestica je potpuno ograđena sa visokim zidom za skoro potpunu privatnost tokom boravka na prekrasno uređenoj okućnici prepunoj zelenila i vrtnih ukrasa koji su postavljeni sa mnogo pažnje za svaki detalj. Na okućnici se nalaze 4 dodatna objekta koji se koriste u razne svrhe. Na jednom se nalazi jacuzzi i sauna, u jednom se nalazi potpuno opremljeni fitness prostor, u trećem i najvećem se nalazi stan u prizemlju sa kuhinjom, kupaonom, otvorenom prostorijom za dnevni i noćni boravak te zimskim vrtom. U četvrtom objektu je mini studio apartman sa praonom, kupaonom te 2 dodatna tuša. Tu su još i manji objekti za čuvanje alata i aparata za održavanje okućnice. Glavni objekat je velika kuća koja se sastoji od velikog podruma u suterenu koji se koristi kao skladište za razne stvari i kućne potrepštine, a tu je i mala radiona.Prizemlje se sastoji od kuhinje sa velikim barom-šankom izgrađenim od kamena, velikog dnevnog boravka podijeljenog u 2 dijela savisokim stropovima predviđenim da udovolje uvjetima za ugostiteljski objekt i potpuno opremljenog za vrlo ugodan cjelodnevni boravak, 2 spavaće sobe te kupaone. Na prvom katu se nalaze 3 spavaće sobe, 2 kupaone, kuhinja, zatvorena lođa (zimski vrt) od 20 m2, otvorena terasa te stepeništem za izlaz na prizemlje. Na drugom katu sa visokim potkrovljem se nalaze još 3 spavaće sobe, 2 kupaone, kuhinja i terasa sa koje se pruža lijepi pogled na Medulin i morsku panoramu. Cijela villa je kompletno opremljena sa novim namještajem koji se skoro pa nikad nije niti koristio. Vlasnici su ove godine dobili rješenje za kategorizaciju sa 5 zvjezdica za kuću za odmor sa 10 ležaja i 2 pomoćna kreveta te planiraju započeti sa iznajmljivanjem. Ova nekretnina bi mogla biti interesantna investitorima sa većim budžetom koji se žele baviti turizmom. ID KOD AGENCIJE: 300041074-230

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
656899
Agencijska šifra
300041074-230
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 18 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku