ISTRA, POMER - Moderna novgradnja u ROH BAU fazi s pogledom na more, Medulin, Kuća

586,000.00 €
  • 43183 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
183 m²
Površina placa
565 m²
Broj spratova
2
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Aug 27, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Pomer
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
ISTRA, POMER - Moderna vila u izgradnji, smještena nadomak plaža. Predstavljamo ovu prvoklasnu modernu vilu smještenu u danas gotovo nezaobilaznom Pomeru, na svega 1000m od uređenih plaža i šetnjica, Zapravo je riječ o vili koja se prodaje u Roh Bau fazi s mogućnosti dogovora dovršetka gradnje po sistemu ključ u ruke (uz ugovaranje nove cijene po dogovoru sukladno opsegu radova). Vile kreću s izgradnjom odmah nakon sklapanja ugovora s trenutnim vlasnikom, koji vile dovodi do faze visokog Rohbau-a, a kupci tada imaju priliku donijeti odluku žele li sami završiti vilu ili ipak preferiraju s istim investitorom dogovoriti završetak svih radova na vili i okućnici. OPIS VILE: Riječ je o modernoj i luksuznoj vili koja se sastoji od sveukupno 183.93m2 NETO stambene površine, a koja se nalazi smještene na zemljištu od 565m2. Vila s dijeli na dvije etaže, prizemlje i kat. Prizemlje vile se tako sastoji od ulaznoga predvorja s predviđenim prostorom za garderobu, a koje nas zatim uvodi u dnevni prostor koncipiran po sistemu "open space-a", bez pregradnih zidova. Ovdje priliku imate svoje vrijeme provoditi u komotnom i prostranom dnevnom boravku, pored kojega se nalazi pristup okućnici s bazenom, uz pomoć pomične staklene stijenke. Dodatno se uz dnevni boravak smjestio prostor predviđen za blagovaonicu, dovoljnu za cijelu obitelj, te i modernu kuhinju s otokom. Iz kuhinje proteže se pristup s jedne strane prema uređenoj okućnici s bazenom, a s druge strane prema ljetnoj terasi idealnoj za opuštanje uz vašu najomiljeniju šalicu kave. Sa stražnje strane kuhinje smjestila se korisna ostava, dok se u ostatku prizemlja vila dodatni krije samostalni gostinjski toalet i samostalna utility soba. Kao dodatak prizemlju vile, nalazi se ljetna kuhinja ukrašena staklenim pomičnim stijenkama s predivnim pogledom prema uređenoj okućnici i bazenu. Unutarnjim stubištem koje se nalazi u prostoru dnevnoga boravka pristupamo prema gornjoj etaži vile, gdje su se smjestile tri spavaće sobe. Od kojih svaka posjeduje vlastitu kupaonicu, te dvije spavaće sobe posjeduju i pristup prema privatnoj natkrivenoj terasi s pogledom na more. Jedna od spavaćih soba predstavlja master spavaću sobu koja posjeduje dodatno i manji uredski predio. Na ovoj se etaži vile smjestila dodatna ostava. DODATNE INFORMACIJE: * Osigurani su priključci struje, vode, telefonije i kanalizacije. * zračna udaljenost od mora iznosi 100 m (vila posjeduje pogled na more) * udaljenost od marine 700 m * udaljenost od javne plaže 1 km * Vlasništvo je uredno, 1/1 vlasnik, bez tereta. * Vlasnik je pravna osoba (d.o.o.) Kontaktirajte nas u bilo kojem trenutku za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda vile, te dogovora sastanka s trenutnim vlasnikom/investitorom. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 32783

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
634810
Agencijska šifra
32783
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 82 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku