Istra, Poreč - moderna kuća u nizu na TOP!! lokaciji - NOVOGRADNJA!, Poreč, Kuća

407,000.00 €
  • 43157 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
157 m²
Površina placa
92 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jun 21, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Istra, Poreč Kuća C Prodaje se kuća u nizu modernog dizajna u lijepom i mirnom okruženju, udaljena samo 2000 m od prelijepih porečkih plaža te isto toliko od samog centra grada i prelijepe porečke šetnice. Od drugih atrakcija nedaleko od Poreča bitno je naglasiti aquapark Aquacolors koji je na svega 6 km od kuće te go-kart staza sa brojnim adrenalinskim sadržajima nalazi se na 7 km od kuće. Kuća površine 157 m2 proteže se na tri etaže: prizemlje, prvi kat i potkrovlje. U prizemlju su smješteni ulazni hodnik, prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom po open space principu te izlazom na prostranu nenatkrivenu terasu površine 14 m2, sve uređeno u suvremenom stilu sa puno prirodnog svjetla zahvaljujući staklenim površinama, zatim wc, tehnička soba sa praonicom te stubište sa stepeništem za pristup gornjem katu. Na prvom katu nalazi se ulazni hodnik, zatim master spavaća soba sa vlastitom garderobom i prostranom kupaonom, te gostinjska spavaća soba, također sa vlastitom kupaonom. U potkrovlju kuće nalazi se još jedna spavaća soba sa vlastitom garderobom i kupaonom te dvije velike nenatkrivene terase sa kojih se pruža prelijep pogled na miran istarski krajolik okružen zelenilom. Kuća ima svoju prostranu ograđenu okućnicu površine 92 m2 sa 2 vlastita parkirna mjesta. Objekt se gradi materijalima vrhunske kvalitete u kombinaciji funkcionalnosti i udobnosti, uz PVC stolariju, klimatizaciju i sustav električnog podnog grijanja. Ova lijepa nekretnina idealna je prilika za sve koji traže modernu komfornu kuću nedaleko od mora i centra grada, u blizini svih bitnih sadržaja, no u mirnom okruženju sa velikom dozom privatnosti. Kupnja po principu "ključ u ruke", kompletno dovršena i useljiva, bez namještaja. Kuća je trenutno u visokoj rohbau fazi i planirani završetak radova je kraj 2024. godine. Uz napomenu, prilikom kupnje nekretnine ne plaća se porez na promet nekretnina. KARAKTERISTIKE NEKRETNINE: Moderan dizajn Blizina mora i centra grada 2000 m Prostrana okućnica 2 parkirna mjesta Mirno okruženje Blizina svih bitnih sadržaj Provizija agencije za kupca iznosi 3% i plaća se u slučaju kupovine nekretnine kod zaključenja predugovora ili kupoprodajnog Ugovora. Poštovani klijenti, moguće je razgledati nekretninu isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. NAPOMENA: Ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisima nekretnina, ali u istima želimo biti što precizniji i točniji. ID KOD AGENCIJE: 1054 ID KOD AGENCIJE: 1054

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
612852
Agencijska šifra
1054
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 76 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku