ISTRA - POREČ - VILLA SA BAZENOM - 800m OD MORA!, Poreč, Kuća

600,000.00 €
  • 44166 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
166 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
4
Ažurirano
Aug 18, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
ISTRA - OKOLICA POREČA - 800M OD MORA! Lokacija: 7km od centra Poreča Cijena: 600.000 EUR + PDV Otkrijte luksuzan život u ovoj impresivnoj villi, smještenoj samo 800 metara od preuređene yacht marine s mogućnošću usidravanja brodova do 25 metara. Uživajte u blizini vrhunskih restorana, uređenih plaža i kampa, dok ste istovremeno samo 7 km udaljeni od srca Poreča. Opis Nekretnine: - Dvije preostale katnice (C i D): Svaka villa odvojena je vlastitim zidom i krovom, pružajući potpunu privatnost. Svaka se prodaje zasebno i neovisno jedna o drugoj. - Mogućnost krovne terase: Iskoristite priliku za stvaranje prekrasne krovne terase s pogledom na zelenilo i more. Sve instalacije su već dovedene do krova. - Vrhunska oprema: Aluminijska stolarija u antracit boji, solomatic prednje stijene, rolete na stražnjim otvorima, te podno grijanje i hlađenje preko dizalice topline. - Grijani bazen: Bazen obložen folijom, s grijanjem putem dizalice topline, idealan za opuštanje tijekom cijele godine. - Elegantni interijer: Parket u sobama i dnevnom boravku, vrhunska keramika u kupaonicama, vrhunska sanitarija i ugradbene mješalice. - Vanjski prostor: Sunčalište, bazen od 27m2, i privatni parking s punjačem za električna vozila. VILLA C: -163m2, bazen 27m2 -PRIZEMLJE: ulazni prostor, odvojena spavaća soba, kupaonica sa tuš kabinom,open space dnevni boravak sa blagavaonicom i kuhinjom, mogućnost izrade vinske prostorije, izlaz na natkrivenu terasu od 20m2 sa zidanom ljetnom kuhinjom i pravim roštiljem, sunčalište, bazen -KAT: dvije prostrane spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama i izlazom na natkivenu terasu od 18.50m2 -TEHNIČKA SOBA: svoj ulaz sa dvorišne strane, svi odvodi i dovodi pripremljeni za vešeraj, ostava Dodatne Prednosti: - Izuzetno mirna i atraktivna pozicija, okružena modernim villama. - Idealna prilika za investiciju, s obzirom na potražnju za najmom i kvalitetu života koju ovo područje nudi. Ove ville predstavljaju savršenu kombinaciju luksuza, privatnosti i praktičnosti, što ih čini idealnim izborom za vašu novu nekretninu ili investiciju. Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog jedinstvenog komada raja u Istri! Kontaktirajte nas danas i osigurajte svoju budućnost u jednom od najpoželjnijih dijelova Poreča! RINA +385 99 640 1751 ID KOD AGENCIJE: 1890

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
633593
Agencijska šifra
1890
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 77 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku