ISTRA, ROVINJ - Apartmanska kuća u strogom centru nadomak rive, Rovinj, Kuća

2,075,000.00 €
  • 94205 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
205 m²
Broj spratova
3
Broj soba
9
Broj kupatila
4
Ažurirano
Jul 24, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Opis
Opis
ISTRA, ROVINJ - Apartmanska kuća u strogome centru grada, nadomak rive. Predstavljamo ovu rijetku apartmansku kuću smještenu u strogome centru nezaobilaznog i povijesno značajnog grada Rovinja. Riječ je o kući koja se nalazi svega 50 metara od prekrasne i romantične Rovinjske rive, kao i svih ključnih sadržaja koji su potrebni za razvoj luksuznog turizma i mirnog boravka. Uputite se s nama prema ovoj jedinstvenoj prilici, te postanite vlasnikom ove izvanredne nekretnine. OPIS NEKRETNINE: Ukupan se stambeni prostor dijeli na 3 etaže kuće, a sastoji se od sveukupno 205m2 stambenoga prostora, koji se dijele na 3 prostrana stana i 1 manje stambene jedinice. Svaka stambena jedinica posjeduje privatni ulaz kroz zajedničko gotovo u potpunosti renovirana stubište koje se proteže ud ulaza do zadnje etaže kuće. Svaki od spomenuta 3 stana posjeduje svoj vlastiti dnevni prostor u kojemu se nalazi kuhinja, blagovaonica i prostrani dnevni boravak, zatim svaki posjeduje dvije udobne spavaće sobe i elegantnu kupaonicu. Dodatna se manja stambena jedinica sastoji od dnevnoga prostora s ugodnim dnevnim boravkom, kuhinje s blagovaonicom, zatim jedne spavaće sobe i komotne kupaonice, a nalazi se na zadnjem katu/mansardi. DODATNE INFORMACIJE: Ovdje je zapravo riječ o nekretnini koja svojim budućim vlasnicima nudi brojne mogućnosti, a jedna od njih svakako jest sigurna investicija u svrhu turističke rente s osiguranim povratom na uloženo, zatim kao savršene privatna nekretnina na prestižnoj lokaciji, i mogućnost kombinacije privatne i turističke namjene. Unatoč svojoj lokaciji i rijetkosti sličnih nekretnina na tržištu, imate priliku postati vlasnikom izvanredne i jedinstvene nekretnine. * Vlasništvo je uredno, 1/1 vlasnik, bez tereta. * Visoka razina rentabilnosti i siguran povrat investicije. * Nekretnina se prodaje u trenutnome stanju, sa svim namještajem, osim privatnih stvari. * Nekretninu je potrebno osvježiti. OPIS LOKACIJE: S obzirom na to kako se radi o nezaobilaznom Rovinju sigurni smo kako nije potrebno puno govoriti. Ali, lokacija ove kuće je gotovo nevjerojatna, riječ je o kući koja se nalazi svega 50m udaljena od nezaobilazne Rovinjske rive, te time i svog dodatnog sadržaja poput; brojnih restorana, kafića, trgovina, specijaliziranih trgovina, tržnice i ostaloga. Uz to, ova se kuće nalazi svega 200m udaljena od najpoznatije Rovinjske plaže koja se nalazi uz sam centar grada, podno crkve Sv. Eufemije. S obzirom na to kako se radi o centru grada, svima se javlja pitanje problema parkinga. Ovdje to nije slučaj, veći gradski parking, gdje se gotovo uvijek može pronaći slobodno parking mjesto nalazi se udaljen svega 200m od kuće. Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije, te želju za organizacijom termina razgleda kuće kao i njezine lokacije, slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 32214

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
627414
Agencijska šifra
32214
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 41 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku