Istra,Sv Lovreč,4km,luksuzna dizajnerska vila na velikoj okućnici s pogledom na more, Tinjan, Kuća

1,250,000.00 €
  • 16260 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
260 m²
Broj spratova
2
Broj soba
16
Ažurirano
Oct 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
2008
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Tinjan
Naseljeno mjesto
Radetići
Poštanski broj
52444
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
Istra,Sv Lovreč,4km,luksuzna dizajnerska vila na velikoj okućnici s pogledom na more Prilika koja se ne nudi cesto! Prodajemo jedinstvenu ,vrhunski dizajniranu samostojeću vilu za odmor površine 260 m2 na 2 etaže,smještena u srcu Istre na samom rubu sela na okućni od 950m2 sa pogledom na bogatu zelenu povrsinu u smjeru zapada. Sastoji se od velikog ‘open space’ prizemlja koje sačinjava ogromni dnevni boravak sa stolom za biljar rucno radjenim po narudzbi I dopremljenim iz talijanskog mjestasca Siena , vrhunski opremljene unikatne gurmanske,kuhinje sa otokom ,blagovaonice, wc-a, veseraja i spajze. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu sa koje se proteze pogled na nepregledni zeleni pojas. Unutarnjim stubištem dolazi se na kat gdje su smještene 3 luksuzne spavaće sobe,svaka sa svojim kupatilom i velikim postorijama za garderobu. Sa gornje etaze izlazi se na natkrivenu terasu s koje se u daljini pruža pogled do mora . Cijela je kuća uredjena vrhunskim dizajnerskim i antiknim komadima namještaja,ukrasima,skulpturama i umjetninama iz svih krajeva svijeta koji su ukljuceni u cijenu. Vila je objavljivana u mnogobrojnim profesionalnim casopisima za interijere te glasi za jednu od najljepsih I najbolje uredjenih u Hrvatskoj. Ispred kuće nalazi se ovalni infinity bazen površine 45m2 koji ima opciju protustrujnog plivanja,a iznad njega u nastavku nalazi se hidromasazni bazen sa dvije vrste mlazova. U nastavku je rustikalno zidani vanjski tus sa slapom ispod kojeg cete se osjecati kao da se tusirate ispod pravog slapa. Okucnica je uredjena ogromnim grmovima lavande ,bujnim lovorom I stablima maslina. Uz bazen nalazi se natkriveni lounge sa sankom I udobnim prostorom za sjedenje I ispijanje koktela, a na zasebnom djelu vrta nalazi se BBQ dio sa klasicnim rostiljem I pec za pizzu I kruh. Zbog debljine I kvalitete kamenih zidova ova villa nema potrebe za klimatizacijom tjekom ljetnih mjeseci. Za zimu tu je centralno grijanje sa podnim sistemom grijanja na prizemnoj etazi te radijatorima u sobama na katu, a u dnevnom boravku nalazi se kamin. Ispred vile nalazi se natkriveni parking a vila je takodjer opremljena najmodernijim alarmnim susatavom te kapijom na daljinsko otvaranje. Cijena je 1250 000eura ID KOD AGENCIJE: 300571003-276

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
656354
Agencijska šifra
300571003-276
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 15 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku