Istra, Svetvinčenat, okolica - prostrana kuća s bazenom na mirnoj i lijepoj lokaciji, Svetvinčenat, Kuća

335,000.00 €
  • 41103 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
103 m²
Površina placa
140 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jul 04, 2024
Stanje
Izgrađeno
2015
Zadnja adaptacija
2018
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Svetvinčenat
Naseljeno mjesto
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Istra, Svetvinčenat - okolica Prodaje se prekrasna kuća s bazenom, u istarskom stilu, smještena na mirnoj lokaciji i okružena prirodom i zelenilom. Udaljena je 6 km od Svetvinčenta, 11 km od Vodnjana i 19 km od mora. Ova šarmantna kuća ukupne netto površine 103 m2 sa pripadajućom okućnicom od 140 m2 proteže se na dvije etaže, prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi lijepo uređena kuhinja s blagovaonom otvorenog tipa, prostrani dnevni boravak sa prekrasnim kaminom na drva, te wc. Iz dnevnog boravka pristupa se direktno na prostranu natkrivenu terasu sa stolom za blagovanje te bazenu površine 28 m2 sa uređenim sunčalištem i vanjskim tušom. Prvom katu pristupa se unutarnjim stepenicama gdje su smještene 3 spavaće sobe, prostrana natkrivena terasa, te kupaonica. Prekrasan bazen površine 28 m2 smješten je na prednjoj strani kuće, dok se sa strane prostire uređeni i ograđeni vrt va vanjskim kaminom. Parcela je u potpunosti ograđena te budućim vlasnicima jamči maksimalnu privatnost, udobnost i mir. Kuća ima i dva vlastita parkirna mjesta te se prodaje namještena i opremljena. Mirna i lijepa lokacija čini ovu nekretninu idealnom prilikom za sve koji traže lijepu kuću u istarskom stilu koju je moguće prilagoditi kako za obiteljski život tako i za turističke svrhe. Vlasništvo uredno. KARAKTERISTIKE NEKRETNINE Istarski stil Unutarnji kamin Bazen 28 m2 Klima uređaji Inverter klima uređaj za grijanje i hlađenje Ograđena parcela Blizina mora 19 km Mirno okruženje Provizija agencije za kupca iznosi 3% i plaća se u slučaju kupovine nekretnine kod zaključenja predugovora ili kupoprodajnog Ugovora. Poštovani klijenti, moguće je razgledati nekretninu isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. NAPOMENA: Ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisima nekretnina, ali u istima želimo biti što precizniji i točniji ID KOD AGENCIJE: 1126 Mia Glad Prodajni predstavnik Mob: +385 91 784 8083 E-mail: [email protected] www.artliving-realestate.hr ID KOD AGENCIJE: 1126

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
612789
Agencijska šifra
1126
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 29 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku