ISTRA, TINJAN - Dvojna vila na mirnoj i atraktivnoj lokaciji, Tinjan, Kuća

340,000.00 €
  • 3284 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
84 m²
Površina placa
352 m²
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Ažurirano
Aug 07, 2024
Stanje
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Tinjan
Naseljeno mjesto
Tinjan
Poštanski broj
52444
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
ISTRA, TINJAN - Simpatična dvojna kuća smještena u mirnom i manjem naselju nedaleko od grada Poreča. Ponosno predstavljamo ovu kvalitetnu dvojnu kuću smještenu na svega 17 km od poznatog i nezaobilaznog grada Poreča, kao i njegovih uređenih plaža. Kuća se nalazi u manjem i mirnom naselju koje se sastoji većinom od obiteljskih kuća, te nekoliko kuća za odmor. OPIS NEKRETNINE; Kuća se sastoji od ukupno 84m2 stambene površine, podijeljenih na dvije etaže, prizemlje i kat. Tako se u prizemlju kuće na samome ulazu nalazi predvorje koje nas dalje vodi prema većem open space prostoru s komotnim dnevni boravkom, blagovaonom i moderno opremljenom kuhinjom. Ovaj prostor krase veće klizne staklene stijenke kroz koje se proteže pogled i pristup prema okućnici kuće i bazenu, te i većoj natkrivenoj terasi idealnoj za opuštanje s prijateljima i obitelji. U prizemlju kuće dodatno se nalaze izdvojeno gostinjsko kupatilo i ostava. Unutarnjim stubištem pristupamo prvome katu kuće, gdje su se smjestile dvije spavaće sobe, jedna zajednička kupaonica i vešeraj. Jedna od spavaćih soba posjeduje i pristup prema privatnoj terasi s koje se proteže pogled prema ostatku naselja i zelenilu. Okućnica kuće od komotnih 353m2, u potpunosti ograđena te uređena na način kako bi održavanje bilo što jednostavnije. Centralni dio dvorišta ipak zauzima bazen sa sunčalištem, a okućnica posjeduje i dovoljno prostora za opuštanje i zabavu. Na okućnici su se jednako tako nalaze i dva parking mjesta za vaše limene ljubimce. DODATNE INFORMACIJE; * Kuća se prodaje namještena, kako je vidljivo i na slikama. * Grijanje i hlađenje je osigurano putem klima uređaja. * Kuća posjeduje ugrađeni dimnjak na koji budući vlasnici mogu po želji povezati peć na pelete ili drva. * Vlasništvo je uredno, 1/1, bez tereta. OPIS LOKACIJE: Nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji u manjem i mirnom obiteljskom naselju, svega 17 km od centra grada Poreča i poznatih plaža. S obzirom na to kako lokacija kuće jest mirna bez puno buke, prometa i gužvi ova nekretnina može predstavljati idealnu priliku za sve one koji traže priliku za investicijom u turističke svrhe ili za sve one koji traže priliku za obiteljskim domom. Sav sadržaj potreban za svakodnevni život, udaljen je od 2 km do 5 km od kuće, tu možete pronaći veće i manje trgovine, markete, tržnicu, doktore, drogerije, te brojne poznate restorane i konobe. Prometna povezanost mjesta je idealna, svega 7 km od kuće nalazi se spoj na Istarski Ipsilon koji Vas prometno povezuje s cijelim Istarskim poluotokom, dok vas prema Poreču i ostalim većim i manjim naseljima u krugu kuće vodi brža državna cesta. Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda nekretnina slobodno nas kontaktirajte! Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 32504

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
631737
Agencijska šifra
32504
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 62 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku