ISTRA, VODNJAN - Besprijekorna prizemna vila na osami, Vodnjan, Kuća

770,000.00 €
  • 31140 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
140 m²
Površina placa
820 m²
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jun 29, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vodnjan
Naseljeno mjesto
Vodnjan
Poštanski broj
52215
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
3
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
ISTRA, VODNJAN - Moderna i kvalitetna prizemnica smještena na osami u privatnom manjem resortu s još dvije vile. Vilu ukupne stambene površine od veličine 140,38 m2 osim prekrasnog i pomno uređenog eksterijera krasi i prekrasno uređen interijer pažljivo izabranim dizajnerskim namještajem čime se osigurala maksimirana udobnost s naznakom na kvalitetu i osjećaj pravoga doma. Tako se unutarnji prostor dijeli na privatni spavači prostor i prostor za dnevni život. U prostoru za dnevni život smjestio se prostrani dnevni boravak, blagovaona i moderno opremljena kuhinja koji čine jedan kompaktan "open space" prostor vile, isti je obogaćen sunčevim zrakama kroz veće staklene stijenke, a kroz koje se pruža i pogled prema uređenoj i održavanoj okućnicu s bazenom. Direktnom komunikacijom iz dnevnog boravka povezana je i veća vanjska natkrivena terasa od 50,17m2 na kjoj se osim sjedećeg prostora sa stolom smjestila i opremljena ljetna kuhinja, cijeli je taj prostor pomno zamišljan kao pravo mjesto za zabavu s prijateljima i obitelji. Privatni i spavaći dio vile odvojen hodnikom skriva dvije veće spavaće sobe uređene u skladu sa ostatkom vile, a svaka od njih posjeduje i vlastitu komunikaciju s okućnicom i bazenom. Jednako tako, u privatnom prostoru se smjestilo i veće komotno kupatilo s "walk in" tušem i saunom u posebnom dijelu kupatila. Odvojenim od vile se nalazi i pomoćni objekt koji se sastoji od tehničke sobe, a koje se koristi i kao spremište za sve potrebštine održavanja bazena i okućnice, jednako tako tu se nalazi i odvojeni vanjski toalet. Dizajn eksterijera i interijera usklađeni su i do najmanjeg detalja. Okućnica vile stopljena je s prirodom, a sa svojih 820m2 parcele predstavlja idealanu priliku za bijeg od ubrzanog gradskog stila života, dok noću nudi poseban ugođaj s pametno riješenim osvjetljenjem. Na okućnici se smjestio i veći bazen, kao i prostor za odmor i opuštanje. Tu se nalazi i natkriveni parking za 2 do 3 automobila. Dodatne informacije; * Vile su opremljena pametnim klima uređajima za hlađanje i grijanje u svim prostorijama * Postavljeno je i podno grijenje na struju * Vlasništvo je čisto * Nekretnine je u sustavu PDVa do 04.mj 2023.god, iskazana cijena je bez PDVa Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 22939

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
509763
Agencijska šifra
22939
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 432 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku