IZVRSNA KUĆA NA MORU!, Crikvenica, Kuća

365,000.00 €
  • 32144 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
144 m²
Površina placa
90 m²
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1968.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
Ova predivna kuća nalazi se u okolici grada Crikvenice, poznate turističke destinacije smještene na hrvatskoj obali Jadranskog mora. Sastoji se od nekoliko prostorija raspoređenih na tri kata i malog dvorišta, te studio apartmana . Kuća se nalazi na iznimno atraktivnoj lokaciji, samo 100 metara udaljena od mora! Prizemlje kuće obuhvaća konobu s dva toaleta i tušem, što predstavlja izvrsnu mogućnost za druženje i zabavu s obitelji ili gostima. Vanjske stepenice vode na prvi kat, gdje se nalazi prostrana kuhinja, udobna spavaća soba i moderno uređena kupaonica. S ovog kata također postoji izlaz na terasu koja omogućava uživanje u svježem zraku i prekrasan djelomičan pogled na more. Na drugom katu kuće nalaze se još dvije prostrane spavaće sobe i još jedna kupaonica. Ovaj kat pruža dodatnu privatnost i udobnost. Svaka soba je pažljivo uređena i opremljena kako bi se osigurao ugodan boravak. U sklopu kuće je i pomoćni objekt koji se sastoji od studijskog apartmana. Ovaj prostor može poslužiti za različite namjene, kao što su smještaj gostiju, spremanje stvari ili čak kao prostor za hobije i rekreaciju. Neposredna blizina svih sadržaja čini ovu kuću izvrsnom opcijom za miran obiteljski život. Trgovine, restorani, kafići i drugi objekti su lako dostupni, što omogućava ugodan svakodnevni život. S druge strane, ova kuća također predstavlja izvrsnu priliku za turistički najam, s obzirom na svoju blizinu plaže i popularnost područja. Uz sve ove prednosti, kuća u Crikvenici nudi i mogućnost brzog povrata uloženih sredstava, bilo da je namijenjena za obiteljski život ili turistički najam. Ovo je zaista sjajna prilika za sve one koji traže kombinaciju ugodnog života u mirnom okruženju i mogućnosti ostvarivanja prihoda iz turističke djelatnosti. Za sve dodatne informacije i/ili razgledavanje, obratite se s povjerenjem licenciranoj agentici za nekretnine sa višegodišnjim iskustvom u prometu nekretnina: SANDRA MILETIĆ Agent s licencom Mob 091/988-5843 Telefon 052/639-276 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1511433

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
572049
Agencijska šifra
IS1511433
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 171 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku