IZVRSNA PRILIKA IZNAD OPATIJE - KUĆA BREGI 220 m2, Matulji, Kuća

750,000.00 €
  • 43220 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
220 m²
Površina placa
1579 m²
Broj spratova
2
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jul 19, 2024
Stanje
Izgrađeno
2000
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Matulji
Naseljeno mjesto
Bregi
Poštanski broj
51211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
PREDIVNA KUĆA U BREGIMA - VAŠA OAZA MIRA NA ŠIREM OPATIJSKOM PODRUČJU Želite li živjeti u mirnom, zelenom okruženju, a ipak biti na samo nekoliko minuta vožnje od Opatije? Imamo savršenu nekretninu za vas! U srcu Brega, samo 5 kilometara od Opatije, nalazi se predivna kuća od 220 m², smještena na prostranoj građevinskoj parceli od 1579 m². Ova nekretnina pruža brojne mogućnosti za prilagodbu vašim potrebama, uključujući izgradnju bazena, ljetne kuhinje ili dodatnog objekta. Ova kuća na širem opatijskom području savršena je za one koji cijene mir i privatnost, ali žele ostati blizu svih važnih sadržaja. Kuća je raspoređena na više etaža koje su povezane unutarnjim stubištem. Unutarnji prostor kuće dizajniran je u modernom open space stilu koji uključuje prostrani dnevni boravak i kuhinju, idealno za obiteljska okupljanja i druženja s prijateljima. Na prvom katu nalaze se dvije velike spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, pružajući maksimalnu udobnost i privatnost. Prizemlje kuće sadrži zaseban apartman s vlastitom kupaonicom, savršen za goste ili kao prostor za iznajmljivanje. Velike terase pružaju predivan pogled na more, omogućujući uživanje u miru i tišini s pogledom na prekrasnu obalu. Kuća posjeduje podno grijanje pokretano visokokvalitetnom toplinskom pumpom i nekoliko klima. Okućnica je uređena s puno pažnje i ljubavi, okružena zelenilom i velikim stablima koja pružaju prirodni hlad, stvarajući ugodnu atmosferu za opuštanje. Prostrana garaža u prizemlju pruža dovoljno mjesta za parking vozila ili može poslužiti kao dodatni prostor za odlaganje. Ova kuća predstavlja izvanrednu priliku zbog svoje lokacije, veličine i mogućnosti koje pruža vrt. Rijetkost je na tržištu pronaći ovako atraktivnu nekretninu koja kombinira prostranost, prirodni okoliš i blizinu svih važnih sadržaja. Lokacija u Bregima nudi savršen balans između privatnosti i blizine svih važnih sadržaja Opatije. Prostrana parcela i fleksibilnost u korištenju prostora pružaju nebrojene mogućnosti za prilagodbu vašim potrebama i željama. Idealna je za obitelj koja traži miran dom u blizini Opatije, kao i za investitore koji žele iskoristiti potencijal nekretnine. Ne propustite priliku za kupnju ove jedinstvene kuće koja će vas oduševiti na prvi pogled. Za sve dodatne informacije i dogovor oko pregleda, molimo vas da nas kontaktirate. Vaš budući dom u prekrasnim Bregima čeka na vas! DARIO ORIOVIĆ 097/ 765 0205 [email protected] ID KOD AGENCIJE: 1509661

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
625676
Agencijska šifra
1509661
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 16 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku