Kaštelir, urbana vila prekrasnog pogleda na more, Kaštelir-Labinci, Kuća

1,750,000.00 €
  • 54306 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
306 m²
Površina placa
959 m²
Broj spratova
2
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Oct 08, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Kaštelir-Labinci
Naseljeno mjesto
Valentići
Poštanski broj
52464
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
U prodaji je prekrasna vila na atraktivnoj lokaciji koja je dio projekta već nagrađivanih investitora za nagradu najluksuznije vile za odmor. Smještena u zapadnom dijelu Istre pruža harmoniju luksuza za odmor i uživanje. Jedinstvenim modernim dizajnom s kamenim dijelovima i drvenim elementima predstavlja spoj stila i funkcionalnosti koji se idealno uklapa u prirodno okruženje. Velike staklene stijene pružaju prirodnu svjetlost u svaki kutak prostora. Vila nudi 306 m2 stambenog prostora, 152 m2 prostora koje pripadaju različitim terasama te grijani infinity bazen površine 58 m2. Moderan koncept su otvori na krovu koji se protežu cijelom dužinom iznad stepenica i stvaraju osobitu igru svijetlosti u unutarnjem prostoru vile. Uz infinity bazen, odvojen samo prozirnim staklom nalazi se fire pit, još jedan vrijedan dodatak koji upotpunjuje ambijent vile. Za potpuni doživljaj budući vlasnici će imati priliku opustiti se u elegantnoj sauni i uživati u iskustvu jacuzzija na otvorenom. Karakteristike vile: Četiri spavaće sobe s en-suite kupaonicama i pogledom na more Od toga dvije kupaonice s otvorenim balkonima i kadama (zaštićene pogledom s 4 strane) Veliki dnevni boravak s otvorenim prostorom prema blagovaonici, kuhinji, biljar prostoriji Dvostruko stepenište Finska sauna s tušem i WC Biljar Jacuzzy Podno grijanje i hlađenje toplinskom pumpom te ventilokonvektorima Solarna elektrana Infinity bazen Grijani bazen toplinskom pumpom Bočna strana bazena u staklu Dio krova u staklu (po cijeloj dužini lijevih i desnih stepenica) Fire pit uz bazen Roštilj integriran u bočne, okomite grede Alarm, kamere Široka ulazna smart, pivot vrata Alu stolarija, žaluzine na senzore i daljinsko upravljanje Zemljište u potpunosti ograđeno te krajobrazno uređeno Automatsko navodnjavanje okućnice Punjač za električna vozila 4 parkirna mjesta Dodatno pametna kuća: regulacija grijanja/hlađenja toplinske pumpe putem aplikacije/mobitela alarm i kamere regulacija putem mobitela otvaranje vanjskih vrata za automobile putem mobitela otključavanje vanjskih vrata u vilu putem aplikacije žaluzine i zavjese na daljinsko upravljanje Dio WC-a u sustavu pametne kuće Vila je u sustavu PDV-a. Planirani početak izgradnje je prva polovica 2024, a završetak planiran do kraja iste godine. ID KOD AGENCIJE: 300391030-375

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
653126
Agencijska šifra
300391030-375
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 16 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku