KOSTRENA- NOVA KUĆA SA BAZENOM, Kostrena, Kuća

890,000.00 €
  • 53240 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
240 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jul 19, 2024
Stanje
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Kostrena
Proširi Mapu
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
KOSTRENA NOVOGRADNJA SA BAZENOM! Smještena u slijepoj ulici, ova kuća pruža mir i privatnost. Kostrena je poznata po svojoj prekrasnoj obali i blizini svih potrebnih sadržaja, što čini ovu lokaciju izuzetno poželjnom. Kuća se prostire na dvije etaže. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, blagovaona, potpuno opremljena kuhinja, kupaona i garderobni prostor. Iz dnevnog boravka izlazi se na uređenu okućnicu, savršenu za obiteljska okupljanja i opuštanje. U podrumu se nalazi: garaža za 3 automobila(punionica za elektro auto), kotlovnica i spremište. U prizemlju objekta se nalazi kuhinja s blagavaonicom, dnevnim boravkom, kupaonom i garderobom, iz dnevnog boravka i blagovaone izlazi na terasu i uređenu okućnicu s grijanim bazenom. Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe, s izlazom na terasu i otvorenim pogledom na Kvarner te dvije kupaone i praonica. Stan je opremljen dizalicom topline Hitachi za grijanje (podno, zidno) i toplu vodu te dizalicom topline za grijanje bazena. Za potrebe hlađenja, objekat je opremljen Hitachi multisplit sistemom-inverterom s 5 unutrašnjih jedinica. Aluminijska stolarija AluK, s troslojnim staklima i ugrađenim komaricama Okućnica je uređena i održavana, s bazenom od 28m2 sa slanom vodom. Idealno za ljetno osvježenje i opuštanje uz bazen. Dizalica topline Hitachi kao efikasan sustav grijanja i hlađenja. Multisplit sistem inverter: Pet unutarnjih jedinica za optimalnu klimu u cijeloj kući. Alarm i video nadzor pruža sigurnosti za vašu obitelj. Termofasada 10cm: Izvrsna izolacija za uštedu energije. Ravan krov s izolacijom 25cm. Uživajte u prekrasnom pogledu na more s terase. Idealno mjesto za opuštanje uz jutarnju kavu ili večernji zalazak sunca. Izlaz na uređenu okućnicu s bazenom Na krovu se nalazi solarna elektrana od 9kw za vlastitu potrošnju električne energije. Završetak radova planiran je do 01.09.24. Za sve informacije i ogled obratite se agentu Nenad Jurković 091/225 0766 ID KOD AGENCIJE: 15602

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
625501
Agencijska šifra
15602
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 24 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku