KUĆA - 3 STANA, GARAŽA, OKUĆNICA, TOP LOKACIJA!, Medulin, Kuća

468,000.00 €
  • 93192 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
192 m²
Površina placa
430 m²
Broj spratova
2
Broj soba
9
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1978
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Medulin
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
PRILIKA ZA INVESTICIJU – KUĆA SA 3 STANA U MEDULINU! Na odličnoj lokaciji u mirnijem dijelu Medulina nalazi se kuća sa velikim potencijalom (prizemlje + 2 kata) stambene površine 192 m2 sa 3 odvojena stana, garažom, okućnicom i terasom iznad garaže. Sva 3 stana su tlocrtno istog rasporeda od 64 m2: - 2 spavaće sobe - kupaona - hodnik - dnevni boravak - kuhinja i blagovaona Stan u prizemlju ima izlaz u vrt, dok stanovi na katovima imaju terase. + garaža 23,5 m2 + vanjsko spremište 8,7 m2 + terasa iznad garaže i spremišta 32,2 m2 – sa koje se pruža djelomični pogled na more + okućnica 430 m2 + više otvorenih parkirnih mjesta Stanovi su u solidnom stanju, ne zahtijevaju potpunu renovaciju ali bi im dobro došlo osvježenje. Grijanje: prizemlje – drva 1. kat – klima 2. kat – drva + klima Lokacija: - 950 metara od mora - 300 metara od centra - restorani, trgovine i sav ostali sadržaj u krugu od 1000 metara Ova kuća ima veliki potencijal kako za privatno korištenje tako i za investiciju u turističke svrhe. Također, kući se može pristupiti sa dvije strane. Zbog svoje stambene površine, prekrasne okućnice i mirne lokacije u blizini svih sadržaja potrebnih za život može biti pogodna za privatno uživanje veće obitelji. Kada se uzme u obzir da se može napraviti 3 atraktivna apartmana sa dovoljno parkirnih mjesta i lijepom okućnicom na kojoj postoji mogućnost napraviti bazen, na top lokaciji koja garantira mir ali i blizinu svih sadržaja koji su gostima potrebni, jasno je da ova nekretnina predstavlja odličnu priliku te zanimljivu investiciju sa garantiranim povratom uloženog. Za sve upite i razgled nekretnine - Kontakt: FILIP PANDURIĆ Licencirani agent +385 99 337 5980 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1511110

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
565340
Agencijska šifra
IS1511110
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 148 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku