KUĆA S 4 STAMBENE JEDINICE, Pula, Kuća

1.00 €
  • 206386 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
386 m²
Površina placa
499 m²
Broj soba
20
Broj kupatila
6
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2015
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Valdebek
Poštanski broj
52100
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Na jugu zapadnom području Istarskog poluotoka smjestio se povijesni grad Pula, najveći u Istarskoj županiji grad s nešto više od 52 000 stanovnika. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma, a ujedno je i tranzitna luka. Pula je kulturni centar Istre još od rimskoga doba. Na samo 5 minuta od centra grada, prodaje se samostojeća kuća s 4 odvojene stambene jedinice, sjajna prilika za investiciju s obzirom da se nasljeđuje već dobro uhodani posao. Kuća je smještena na mirnom mjestu okružena obiteljskim kućama, na rubu slijepe ulice. Kuća se proteže kroz prizemlje, i prvi kat s visokim potkrovljem. U prizemlju su smještene prve dvije stambene jedinice. Svakom stanu pripadaju 2 spavaće sobe, 1 kupaonica, te kuhinja i dnevni s izlazom na balkon. Na prvom katu se nalaze druge dvije stambene jedinice koje su protežu kroz 1. kat i visoko potkrovlje povezeno željeznim stepenicama. Prvi stan na prvom katu ima 1 spavaću sobu, kupaonica, kuhinja i dnevni s izlazom na balkon, dok je u visokom potkrovlju smješteno još 4 spavaće sobe i jedna kupaonica. Drugi stan na prvom katu ima također jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i dnevni boravak s izlazom na balkon, a visoko potkrovlje rezervirano je za još 3 spavaće sobe i 1 kupaonicu. Grijanje je etažno na plin + 1 klima uređaj po stambenoj jedinici. Svaki stan ima svoje brojilo za plin i struju, dok je za vodu moguće instalirati. Svaki je stan opremljen protuprovalno-protupožarnim vratima, granitnim klupicama i klima uređajima. Fasada je rađena od grafita. Zbog svoje zanimljive lokacije, blizine sadržaja poput škole, vrtića, trgovine, banke, pošte, itd. može biti pogodan za obitelji s djecom, ili pak može služiti kao investicija za dodatni priljev novca za vrijeme turističke sezone bez početnog uhodavanja posla. Za sve dodatne informacija i/ili razgledavanje, obratite nam se s povjerenjem: FILIP MARIĆ Asistent u posredovanju Mob: 091/335-5350 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1507611

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
471491
Agencijska šifra
IS1507611
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 194 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku