Kuća sa pomoćnim objektom i 7.438m² okućnice 4 min od Krapinskih Toplica!, Krapinske Toplice, Kuća

57,000.00 €
  • 2150 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
50 m²
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jul 31, 2024
Stanje
Izgrađeno
1954
Zadnja adaptacija
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Krapinsko-zagorska županija
Općina/Grad
Krapinske Toplice
Naseljeno mjesto
Čret
Poštanski broj
49217
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
6
Opis
Opis
Prodaje se samostojeća kućica od 50m² nadograđenom terasom od 18m², pomoćnom ucrtanom zgradom od 78m² tlocrtne površine i zemlje u površini od 7.438m². Također tu je na posjedu i bunar, te ograđeni prostor od cca 300m² predviđen za potrebe vrtlarenja. Kuća jest adaptirana iznutra; nova strujna instalacija, maknuti su pregradni zidovi u svrhu dobivenog open space prostora dnevnog boravka i kuhinje, renovirana je kupaonica sa kadom i spavaća soba. Izvana na objektu je šerana fasada, te kućica je spremna za useljenje. Veliki pomoćni objekt trenutno služi kao spremište, međutim obzirom da postoji dozvola za građenje potencijal za adaptaciju je itekako prisutan. Zbog stalne adaptacije (zadnja je bila natkrivena terasa) uporabna je dozvola u postupku izdavanja, ostala dokumentacija prisutna. Lokacijski smještena na glavnom pravcu Pregrada - Krapinske Toplice, kupac dobiva izvrsnu prometnu povezanost sa svim potrebnim sadržajima. Od centra Krapinskih Toplica svega 4 minute, Pregrade 6 minuta, Zaboka ili Krapine 17 minuta, te Zagreba svega 29 minuta (Podsused). Krapinske Toplice, čuveno termalno lječilište i idiličan kutak Hrvatskog Zagorja, smještene su među pitomim zagorskim bregima. Mjesto je poznato po prirodnoj ljekovitoj vodi od davnina i tu je sredinom prošlog stoljeća izgrađeno poznato termalno lječilište. Ako tražite praktičnu malenu kućicu sa puno zemlje, nedaleko od Zagreba i svih potrebnih sadržaja, ovo je oglas za Vas. Tražite li pak priliku za investiciju, objekt u koji ne treba mnogo ulaganja za eventualno iznajmljivanje, također vrijedi pogledati. Vlasništvo je uredno 1/2, bez tereta. Zainteresirani ste za razgledanje ove izvrsne prilike? Slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam omogućili da je osobno istražite i doživite sve što nudi. ID KOD AGENCIJE: 1509734

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
629249
Agencijska šifra
1509734
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 25 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku