Kuća,samostojeća, Marčana, Kuća

690,000.00 €
  • 43211 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
211 m²
Površina placa
735 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jan 15, 2024
Stanje
Stanje
U izgradnji
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Marčana
Naseljeno mjesto
Marčana
Poštanski broj
52206
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Voda
  • Klima uređaj
  • Septička jama
Opis
Opis
Nedaleko od Marčane u manjem mjestu u centralnom djelu Istre prodajemo novu kuću u izgradnji s bazenom. Ova nova kuća okružena je seoskim gospodarstvima i obiteljskim kućama te ponajviše zelenilom, dok je udaljenost od svih sadržaja na svega par minuta vožnje s obzirom na centralnu lokaciju. Udaljenost od prvih plaža i mora je na cca 10km dok za one koji žele malo doživjeti i pravi turistički ambijent tu je prekrasna Fažana na cca 14km ili Pula na cca 16km. Ova nova i moderna kuća proteže se na dvije etaže sa svojih 211m2 od čega je stambenog prostora 165m2. U prizemlju kuće dominira prostor open space koncepta podijeljen hodnikom gdje se nalaze stepenice za gornju etažu te dijeli taj prostor na kuhinju i blagovaonicu dok je dnevni boravak sa izlazom na terasu i okućnicu u drugom djelu. Prizemlju pripada i jedna spavaća soba sa vlastitom kupaonicom, gostinjski wc i ostava. Na gornjem katu kuće nalaze se još dvije spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama i terasama. Grijani bazen 9x3.5 s integriranim jacuzzijem, strojarnicom i velikim sunčalištem krasi vrt ove ville. Početak gradnje je kraj mjeseca rujna 2022., zainteresirani kupci imaju mogućnost da pogledaju završenu villu po kojem principu će biti građena i ova villa, Villa ima solarni panel na krovu za dogrijavanje vode, te bio septičku jamu. Sustav podnog grijanja proveden je u kupaonicama, kuhinji i dnevnom boravku dok Multisplit sistem grijanja/hladenja u svim prostorijama u villi. Priključak za punjenje električnih automobila Prodaje se potpuno namještena i opremljena vrhunskim uređajima, namještajem te svim ostalim pomno biranim detaljima koji ovu nekretninu čine posebnom i upečatljivom. Šifra objekta: M578

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
558904
Agencijska šifra
M578
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 99 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku