Kuća,samostojeća, Žminj, Kuća

520,000.00 €
  • 43154 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
154 m²
Površina placa
928 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jan 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Stanje
Održavano
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Žminj
Naseljeno mjesto
Žminj
Poštanski broj
52341
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Voda
  • Klima uređaj
Opis
Opis
Kuća sa bazenom koja se nalazi na rubu malog autohtonog sela u općini Žminj zvuči kao idilično mjesto za opuštanje i miran život. Njezina pozicija na rubu sela omogućuje mir i privatnost, dok su svi potrebni sadržaji poput trgovina, ljekarne i ostalog, udaljeni samo nekoliko minuta vožnje. Osim toga, blizina većih gradova poput Rovinja i Pule, koji su udaljeni oko 20ak kilometara, omogućuje laku povezanost s raznim sadržajima i ponudom tih većih urbanih područja. Kuća je vrlo prostrana i dobro opremljena za ugodan život. S 154m2 prostora, ova prizemnica ima ulazno predsoblje vodi u prostrani dnevni dio otvorenog koncepta, koji uključuje kuhinju i blagovaonicu. Takav raspored prostora omogućuje jednostavan protok svjetlosti i zraka te potiče druženje u zajedničkim prostorima. Tri spavaće sobe pružaju dovoljno prostora za smještaj obitelji ili gostiju, od čega dvije spavaće sobe imaju vlastite kupaonice, što povećava udobnost i privatnost. Još jedna kupaonica našla se u ulaznom predsoblju. Iz dnevnog dijela kuće izlazi se na veliku terasu, gdje je smještena ljetna kuhinja s kaminom i drvenim blagovaonskim stolom. Ova terasa je savršeno mjesto za opuštanje i druženje tijekom toplih ljetnih večeri. Također, glavna spavaća soba ima vlastitu terasu s lounge garniturom, što je dodatni prostor za opuštanje i uživanje u svježem zraku, uz prekrasan pogled prema bazenu i okolišu. Okućnica je ograđena, što osigurava privatnost i sigurnost, a uređena je mediteranskim biljem koje pridonosi ugođaju i ljepoti prostora. Dječje igralište čini ovu nekretninu idealnom za obitelji s djecom, jer im pruža prostor za igru i zabavu na otvorenom. Spremište za alat korisno je za pohranu alata i drugih stvari. Naravno, najveći adut ove kuće je bazen, koji će vjerojatno biti središnje mjesto zabave i relaksacije tijekom toplih ljetnih dana. Bazen pruža osvježenje i priliku za uživanje u vodi, što je posebno cijenjeno tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Šifra objekta: M657

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
558961
Agencijska šifra
M657
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 110 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku