Lijepa obiteljska kuća s bazenom i dva odvojena stana, Umag, Kuća

650,000.00 €
  • 82350 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
350 m²
Površina placa
860 m²
Broj soba
8
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jul 28, 2023
Stanje
Stanje
Novouređeno
Izgrađeno
1993
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Umag
Naseljeno mjesto
Umag
Poštanski broj
52470
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Aktivna telefonska linija
  • Klima uređaj
  • Telefonska instalacija
  • Kanalizacija
  • ADSL
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Ova lijepo uređena obiteljska kuća nalazi se u malom i vrlo mirnom zaseoku nadomak Umaga, 4 km udaljena je od centra Umaga a svega 1,5 km od mora i umaških predivnih plaža. Kuća se sastoji od 2 odvojene stambene jedinice što vlasniku pruža mogućnost da u jednoj stambenoj jedinici živi, a drugu da iznajmljuje. Kuća je izgrađena 1993.godine, a renovirana 2017.godine kada je izgrađen i gornji stan i kada su postavljene nove škure, stolarija i obnovljena fasada. Stan u prizemlju sastoji se od hodnika, gostinjskog toaleta, kupaone s kadom, 3 spavaće sobe, kuhinje i blagovaone te dnevnog boravka sa izlazom na terasu. Dnevnim boravkom dominira zidani kamin. Vanjske stepenice vode na 1.kat u stan koji je izgrađen 2017. godine te je moderno uređen i opremljen. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone sa izlazom na terasu od 20m2 s koje se pruža lijepi otvoreni pogled na zelenilo i šumu u pravcu Umaga, 2 spavaće, kupaone i gostinjskog toaleta. Ispod kuće smješten je mali zimski vrt i prostrana garaža sa kotlovnicom i dodatnim prostorom duž cijele kuće koji može biti atelje, radionica, spremište, itd. Ograđena i uređena okućnica veličine 860 m2 pruža se oko kuće. Na njoj se nalaze bazen od 32m2, vanjski tuš i sunčalište, konoba, mjesto za stolni tenis i roštilj, travnjak i vrt prepun mediteranskog bilja i drveća. Kamena konoba na dnu dvorišta lijepo je uklopljena u ambijent. Ispod njene nadstrešnice nalazi se terasa sa prostorom za ugodno druženje i objedovanje. Ova predivna autentična istarska konoba u kojoj se nalazi kamin i drveni stol sa klupama pravi je biser koji će Vam priuštiti pregršt lijepih trenutaka u krugu Vaših najmilijih. Parking: uz kuću na parceli. Grijanje: centralno na naftu i klima uređaji. Na udaljenosti od 1 km nalaze se razni sadržaji poput trgovine, restorana i kafića. Golf teren je na 1.5 km, tenis na 1.5 km, pješačke staze udaljene su od kuće 150 m, a biciklistička staza cca 200 m. Šifra objekta: 0435 Energetska klasa: U izradi Napomena: Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.Agencijska provizija utvrđena je ugovorom o posredovanju, i naplativa je nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
498418
Agencijska šifra
0435
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 214 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku