Luksuzna villa 700 m od plaže s pogledom na more i Brijune!, Fažana, Kuća

1,455,000.00 €
  • 75360 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
360 m²
Površina placa
489 m²
Broj spratova
2
Broj soba
7
Broj kupatila
5
Ažurirano
Jun 25, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Fažana
Naseljeno mjesto
Fažana
Poštanski broj
52212
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Istra, Fažana, nova luksuzna moderna villa s panoramskim pogledom na more i Brijune! U mirnom dijelu Fažane, tek 700 metara od mora prodaje se prekrasna vila za odmor površine 360m2 raspoređenih kroz 3 etaže sa čak 5 spavaćih soba, bazenom, ljetnom kuhinjom i okućnicom 489m2. U prizemlju ove ljepotice nalaze se spavaća soba, kupaonica, hodnik, kotlovnica, kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom te spremište. Na prvom katu nalaze se 3 komforne spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom. Na drugom katu nalazi se jedna spavaća soba sa kupaonicom, prostorija sa saunom i fitnessom te terasa od 40m2 na koju se izlazi iz obje sobe te se proteže prekrasan pogled na more i Brijunsko otočje. Kuća ima solarne panele, postavljeno je podno grijanje i konverteri za grijanje i hlađenje kroz cijelu kuću na dizalicu topline i prekrasan kamin u dnevnom boravku za uživanje u zimskim mjesecima. Kuća je građena vrhunskim materijalima i stolarijom sa komarnicima, unutarnja stolarija od punog drva rađena po mjeri, te opremljena kvalitetnim namještajem i sanitarijama i takva se prodaje. Na okućnici se nalaze travnjak s automatskim navodnjavanjem, bazen od 21m2 i 4 parkirna mjesta. Pored bazena u natkrivenom dijelu terase nalazi se ljetna kuhinja. Sa gornje terase pruža se predivan pogled na Brijunsko otočje i zapadnu stranu koja nudi nezaboravne zalaske sunca. Nedaleko centra Fažane, u miru, okružena prirodom i drugim kućama za odmor ova luksuzna villa definitivno ima svoju posebnu čar. Villa je nova, izgrađena 2023. godine s urednim papirima – građevinska i uporabna dozvola, čisto vlasništvo, bez tereta! Odličan izbor za odmor na predivnoj lokaciji blizu mora kao i za pravu investiciju koja garantira značajan prihod. Kontaktirajte za više informacija i dogovorite razgledavanje: Filip Pandurić Licencirani agent Mob: +385 99 337 5980 E-mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1512862

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
619603
Agencijska šifra
IS1512862
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 61 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku