Maslenica, novogradnja, kuća 4 sobe + bazen, Jasenice, Kuća

465,000.00 €
  • 93150 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
150 m²
Površina placa
423 m²
Broj spratova
1
Broj soba
9
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Jasenice
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Na prodaju je nova kuća u Maslenici površine od 150 m2, a smještena je na terenu od 423 m2. Ova moderna kuća sastoji se od prizemlja i kata te nudi prostrane i udobne prostorije za ugodan život. Na katu se nalaze četiri spavaće sobe, idealne za smještaj obitelji i gostiju. Također, tu se nalaze i tri kupaonice koje omogućuju udobnost i privatnost. Posebna pogodnost je master room površine 22 m2 koji ima vlastitu kupaonicu, stvarajući tako intimno i opuštajuće utočište unutar kuće. U dvorištu ove prekrasne kuće nalazi se bazen dimenzija 7x3.5 m, što je savršeno za osvježenje i uživanje u ljetnim mjesecima. Vrt je obogaćen stoljetnom maslinom, koja pruža dodatnu ljepotu i karakter kući. Također, tu je i roštilj koji je idealan za druženje i uživanje u vanjskom prostoru. Prizemlje kuće oblikuje open space koncept koji stvara prostran i prozračan prostor za dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju. Iz dnevnog boravka postoji izlaz u vrt i natkrivenu terasu, omogućavajući jednostavan pristup i proživljavanje prirode iz udobnosti svog doma. Kuća također nudi parking za najmanje dva automobila, osiguravajući sigurnost i praktičnost za vlasnike i goste. Ova nova kuća u Maslenici je idealan dom za one koji traže udobnost, funkcionalnost i blizinu prirode. Sa svojim modernim dizajnom i luksuznim značajkama, pruža sve što je potrebno za uživanje u kvalitetnom životu. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prekrasne kuće. Kuća će biti kompletno završena u jesen 2023. Dodatna pogodnost ove kuće je podno grijanje, koje osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Ova nova kuća u Maslenici pruža savršeno mjesto za udoban i luksuzan život u mirnom okruženju. Ne propustite priliku i obratite se što prije kako biste osigurali svoj dom iz snova. Rina Novaković +385 98 948 9448 Ana Juranov +385 99 696 3225 ID KOD AGENCIJE: DA1742

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
539688
Agencijska šifra
DA1742
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 176 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku