MODERNA PRIZEMNICA S BAZENOM U IZGRADNJI! POTPUNA PRIVATNOST, Labin, Kuća

580,000.00 €
  • 42142 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
142 m²
Površina placa
974 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jul 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
2025.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Labin
Naseljeno mjesto
Labin
Poštanski broj
52220
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
MODERNA PRIZEMNICA S BAZENOM! ZAPOČETA GRADNJA, LABIN, okolica Prizemnica ukupne kvadrature od 142 m² nudi funkcionalan i estetski privlačan dizajn, idealan za turističko iznajmljivanje ili miran obiteljski život. Kuća je pažljivo osmišljena kako bi pružila udobnost i praktičnost, a sastoji se od tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Centralni dio kuće čini prostrani dnevni prostor koji spaja kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, stvarajući otvoren i svijetao ambijent. Iz dnevnog prostora se izlazi na natkrivenu terasu i sunčalište bazena. Tehnička soba i spremište pružaju dodatni prostor za skladištenje i organizaciju. Okućnica veličine 974 m² je potpuno uređena i ograđena, što osigurava privatnost i sigurnost. Uređene zelene površine stvaraju ugodan i opuštajući vanjski prostor. Poseban naglasak okućnice je bazen veličine 28 m² s uređenim sunčalištem. Uz bazen se nalazi i ljetna kuhinja te prostor za blagovanje. Cijela kuća se prodaje kompletno dovršena, uključujući uređenu okućnicu, bez namještaja, što omogućuje novim vlasnicima da interijer urede prema vlastitoj viziji. Za potrebe grijanja biti će postavljkeno podno grijanje na struju te I.faza instalacija za solarne panele, dok će u svakoj sobi biti postavljani klima inverteri. Planirani završetak radova očekuje se u I.polovici 2025.godine. ALU stolarija. Osigurana parkirna mjesta. Opustite se uz cvrkut ptica, okruženi zelenilom na rubu manjeg mjesta u bližoj okolici grada Labina. Uronite u potpuni mir, nadomak grada i turističke destinacije Rabac koje se nalaze na istočnoj obali istarskog poluotoka. Rabac je poznat po svojim prekrasnim šljunčanim plažama s kristalno čistim morem. Najpoznatije plaže su Girandella, Lanterna i Maslinica. Rabac je idealna destinacija za one koji traže opuštajući odmor uz more, ali i za aktivne turiste koji žele istraživati prirodu i kulturu Istre. Labin se nalazi na brdašcu na oko 320m nadmorske visine te se još naziva i gradom umjetnika, upoznajte sakrivene uličice starog grada i uživajte u gastronomskoj ponudi ali i mnogim drugim aktivnostima. Za svakoga ponešto! Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam ponudile personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnina po Vašim željama i preferencijama. SANDRA MILETIĆ Agent s licencom Mob 091/988-5843 Telefon 052/639-276 [email protected] LORENA KOGEJ Agent s licencom Mob 091/738-7200 Telefon 052/639-276 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1513028

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
622721
Agencijska šifra
IS1513028
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 25 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku