Moderna vila za odmor s pogledom na more i otok Cres, Kršan, Kuća

1,660,000.00 €
  • 5245.95 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
245.95 m²
Površina placa
1080 m²
Broj soba
5
Ažurirano
Dec 13, 2023
Stanje
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Kršan
Naseljeno mjesto
Plomin
Poštanski broj
52232
Opis
Opis
Moderna vila za odmor s pogledom na more i otok Cres U prodaji je vila modernog dizajna i arhitekture koja nudi otvoreni pogled na more i otok Cres Na parceli ukupne površine od 1280 m2 nalazi se vila, 245,95 m2 u fazi izgradnje Predviđen završetak potpune gradnje je za 06/2024 kada će biti potpuno opremljena i spremna za useljenje Vila s koje će se pružati otvoreni pogled na Kvarner sastoji se od suterena koji je će biti korišten za parking, natkriveni parking imati će tri parkirna mjesta, strojarnica i konoba Prizemlje vile osmišljeno je kao jedan veliki otvoreni prostor s postavljenom staklenom stijenom, isto tako i na prvom katu koja će doprinijeti ne samo cjelokupnom izgledu, već će dnevna svjetlost vili pružati dodatni osjećaj prozračnosti i ugode dok boravite u njoj. Otvoreni prostor sastoji se od kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka s direktnim izlazom na terasu, sunčalište i bazenU sklopu terasa nalazi se i zatvorena prostorija predviđena za wellness zonu Na prvom katu vile biti će četiri spavaće sobe svaka s izlazom na balkon s otvorenim pogledom na more koje je na samo 700 metara zračne udaljenosti. Svaka od spavaćih soba ima svoju kupaonicu i jednu zajedničku prostoriju predviđenu za praonica Sve prostorije u vili orijentirane su tako da gledaju prema moru, a u potpunosti dio vile koji gleda na more ograđen je visoko kvalitetnom staklenom ogradom Vila će imati postavljeno podno grijanje dizalicom topline, kao i postavljene klima uređaje Vila je smještena nedaleko Plomina, samo 7 minuta vožnje autom do mjesta, Vozilići na 9 min vožnje automobilom, ili 2 km zračne udaljenosti do trajektnog pristaništa Brestova, za na otok Cres Vila je smještena na lokaciji gdje će mir i privatnost biti potpuna a pogled na more jedinstven! Agent: Rebeka T. | Mob: 099 2816562 |E-mail: [email protected] Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.  

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
537865
Agencijska šifra
36497
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 382 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku