Novi Sad, Veternik, Dragoslava Srejovića, 4.0, 155m2, Novi Sad - grad, Kuća

250,000.00 €
  • 4155 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
155 m²
Broj soba
4
Ažurirano
Nov 16, 2023
Lokacija
Država
Srbija
Region
Vojvodina
Općina/Grad
Novi Sad - grad
Naseljeno mjesto
Veternik
Adresa
Dragoslava Srejovića
Proširi Mapu
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
Agencijski ID: 104340, PSUT/, 5a, spratna, 2, struja, kanalizacija, klima, terasa(3), uknjižen, garaza, parking, dvorište/bašta, ostava. Porodična dvospratna kuća i dodatni objekti (zaseban stan od 56m2 + ostava od 15m2) na odlicnoj lokaciji uz samu granicu sa Veternickom rampom, ka Novom Naselju. Javni prevoz i prodavnice u neposrednoj blizini. Plac dvostrano orijentisan, površine 5 ari sa uredjenim prostranim dvoristem i odrzavanim zelenim povrsinama. Kuća je kvalitetno građena sa kvalitetnim materijalima, odlično izolovana. Grejanje na struju ili drva. Struja, voda, kanalizacija, internet, klima uredjaj. Spoljasnje stepenice odvajaju spratove i omogucuju da se svaki sprat koristi kao zasebna stambena jedinica. Oba sprata se sastoje od potpuno funkcionalnih kuhinja i kupatila sa ves masinama, dok gornji sprat ima i 2 zasebne terase, od kojih je jedna 12m2, sa plocicama i pod krovom, a na drugu se izlazi direktno iz dnevne sobe. Donji sprat se sastoji od kuhinje, kupatila, dnevne sobe i spavace sobe, kao i dodatno zidane sobe sa posebim ulazom iz dvorista, koja se danas koristi kao letnja kuhinja. Dodatni stambeni objekat je potpuno funkcionalan i sastoji se od kuhinje, kupatila, dnevne i spavace sobe, kao i natkrivene terase duz celog objekta. Moze se koristiti kao letnjikovac ili objekat za iznajmljivanje i dodatan izvor prihoda. Ostava se nalazi u gornjem uglu placa i sluzi za odlaganje alata i slicnog. Više informacija na: www.beocitynekretnine.rs Agencijska provizija 3%. Telefoni: 0605559749 • 021/399-0210. Kontakt van radnog vremena: [email protected]

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
545000
Agencijska šifra
104340
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 230 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku