Novi Vinodolski - kuća u centru grada, Novi Vinodolski, Kuća

249,000.00 €
  • 4387 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
87 m²
Broj spratova
3
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jul 31, 2023
Stanje
Zadnja adaptacija
2017
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Novi Vinodolski
Naseljeno mjesto
Novi Vinodolski
Poštanski broj
51250
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
C
Opis
Opis
Prodaje se kuća smještenu u samom centru Novog Vinodolskog. Ova šarmantna nekretnina ima tri kata i pruža udoban životni prostor za vas i vašu obitelj. Prizemlje: -Ulazni hodnik koji vodi u sve prostorije kuće -dnevni boravak s blagovaonicom za uživanje u obrocima s obitelji i prijateljima -kuhinja opremljena svim potrebnim aparatima -Kupaonica za praktičnost i udobnost -Ostava ispod stubišta za pohranu vaših dragocjenosti Prvi kat: -Prostrana spavaća soba za miran i udoban san -Kupaonica -Balkon s predivnim pogledom na okolinu, idealan za opuštanje i uživanje u svježem zraku Drugi kat: -Dvije prostrane spavaće sobe, obje s izlazom na balkon -Kupaonica za dodatnu praktičnost Ova nekretnina nudi savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i udobnosti. Svaka soba je pažljivo osmišljena i uređena. Prozori obiluju prirodnim svjetlom, čime se stvara osjećaj prostranosti i topline. Kuća se nalazi u centru Novog Vinodolskog, što znači da imate sve potrebne sadržaje na dohvat ruke. Trgovine, restorani, škole, parkovi i drugi objekti su u neposrednoj blizini. Također, prekrasne plaže su samo nekoliko minuta udaljene, što vam omogućuje da uživate u čarima Jadranskog mora u svako doba. Ne propustite ovu priliku za kupnju ove nekretnine koja pruža udobnost, stil i sve pogodnosti života u centru grada. Ovo je vaša šansa da stvorite dom iz snova ili da posjedujete nekretninu za najam u prekrasnom Novom Vinodolskom. Za sve dodatne informacije i organiziranje razgledavanja, molimo da nas kontaktirate. Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam sve potrebne informacije o ovoj nekretnini. ID KOD AGENCIJE: 598

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
496154
Agencijska šifra
598
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 279 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku