Okolica Crikvenice - dvoja kuća 120m2 s pogledom na more, Crikvenica, Kuća

265,000.00 €
  • 54140 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
140 m²
Površina placa
200 m²
Broj spratova
2
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Oct 03, 2024
Stanje
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Crikvenica je prekrasan grad smješten na obali Jadranskog mora u Hrvatskoj. Crikvenica je poznata po svojoj blagodatnoj klimi i čistom zraku, što je čini idealnom destinacijom za obitelji, ali i za one koji traže opuštanje i rekreaciju. U gradu se nalazi mnogo hotela, restorana i kafića, a posjetitelji mogu također uživati u dugim šetnjama duž cijele obale grada. Kaiser Immobilien vam predstavlja dvojnu kuću u rohbau izvedbi. Kuća se sastoji od prizemlja i jedne gornje etaže s ukupno 140 m². U prizemlju se nalazi kupaonica te otvoreni dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica i jedna spavaća soba. Prizemlje ima izlaz na terasu koja je spojena s bazenom, pružajući idealno mjesto za opuštanje i uživanje. Gornja etaža je podijeljena na tri spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu. Ova nekretnina je savršena za one koji žele urediti kuću prema vlastitim željama i potrebama. Uz kuću dolaze i dva parkirna mjesta te okućnica površine 200m². Posebnost ove kuće je predivan pogled na more i na most otoka Krka koji se pruža iz svake sobe. Cijena kuće vrijedi za trenutnu fazu izgradnje, rohbau, što znači da kupac preuzima dovršavanje (postavljanje parketa, pločica i sl.). Ova kuća predstavlja idealnu priliku za stvaranje doma iz snova na atraktivnoj lokaciji s predivnim pogledom. Udaljenosti sadržaja: More: 1km Restoran: 1km Trgovina: 1km Pošta: 1km Marina: 1km Udaljenosti većih gradova: Crikvenica- Ljubljana: 140 km Crikvenica- Beč: 510 km Crikvenica- München: 540 km Crikvenica- Prag: 780 km Crikvenica- Budimpešta: 500 km Provizija agencije za kupca iznosi 3% + PDV i plaća se u slučaju kupovine nekretnine, kod zaključenja prvog pravnog akta. ID-KOD: 127-007 Ako nekretninu želite posjetiti, kontaktirajte: Jennifer Hofmann Mail: [email protected] Tel: +385-91-515-0887 http://kaiser-immobilien.hr/ ID KOD AGENCIJE: 127-007

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
647727
Agencijska šifra
127-007
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 17 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku