Opatija, Bregi - kuća, Matulji, Kuća

1,040,000.00 €
  • 44127 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
127 m²
Površina placa
806 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
4
Ažurirano
Oct 03, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Matulji
Naseljeno mjesto
Bregi
Poštanski broj
51211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
Izuzetna nekretnina na obroncima Parka Prirode Učka s pogledom na čitav Kvarnerski zaljev, otok Krk i Cres i naše malo ali rado posjećeno skijalište na Platku. Sve to a i više Vam je na raspolaganju iz ove predivne nekretnine na mirnoj lokaciji i kućom s izuzetnom pozitivnom energijom. Obiteljski koncept u čijem prizemlju dominira prostrana garaža s najljepšim pogledom limenom ljubimcu, kotlovnica centralnog grijanja na pelete i 300 L bojlerom za toplu vodu, veš kuhinja, ostava, jedan toalet, unutarnja konoba i vanjska konoba - pod natkrivenom verandom koja raspolaže s potpuno opremljenom vanjskom kuhinjom, zidanom krušnom peći, roštiljem i jedinicom za kuhanje na plin, toplom i hladnom vodom te opremom za smještanje 24 osobe, idealnim mjestom za obiteljska okupljanja i druženja. Ekspozicija kuće osigurava potpunu privatnost od susjednih pogleda. Kroz unutarnju konobu i garažu ostatak kuće povezan je širokim stubištem sa stambenim dijelom kuće. Na prvom katu dominira široko predvorje, dvostruka vrata za ulaz u područje blagovaonice i dnevnog boravka i funkcionalnom prostranom kuhinjom koja je odvojena klik klak vratima. Dnevni boravak opremljen Natuzzi namještajem, trpezarija Calligaris izvedbe sa stolom koji ima dodanu mogućnost ekstenzije sa 6 na 12 sjedećih mjesta. Pored glavnog ulaza u kuću postoji prostrana kupaonica s tuš kabinom te 1 spavaćom sobom za dvije osobe i radnim stolom, namještajem rađen vrhunskim materijalima po mjeri. Na drugom katu smješten je hodnik u galeriji, jedna master kupaonica s walk-in tušem i jacuzzi kadom i sanitarijama. Dvije dječje sobe s pogledom na more Jedna master spavaća soba s walk in garderobom iz koje vodi i prolaz u potkrovlje kuće. Kuća je opremljena skupocjenim namještajem po mjeri i dizajnerskim namještajem ugodno smještenih u prostor koji je prostran i topli dom za obitelj. Sve u kući i oko nje je uređeno i njegovano tako da je odmah useljiva i pruža izuzetan komfor privatnosti i hedonizma dostupnog svakodnevno. ID KOD AGENCIJE: 106-42

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
648896
Agencijska šifra
106-42
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 20 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku