OPATIJA-VILA S A PREKRASNIM POGLEDOM, Opatija, Kuća

2,500,000.00 €
  • 12101030 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
1030 m²
Površina placa
715 m²
Broj spratova
4
Broj soba
12
Broj kupatila
10
Ažurirano
Oct 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
1985
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Opatija
Naseljeno mjesto
Opatija
Poštanski broj
51410
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Ova prekrasna vila smještena je u Voloskom, u intimnom kutku Opatijske Rivijere. Svojim položajem, okružena zelenilom, novom vlasniku pruža izuzetan osjećaj mira i opuštenosti, koji nadopunjuje predivan i rijetko viđen pogled na Opatiju, cijeli Kvarnerski zaljev i obronke Učke. Iako položajno osigurava potpunu intimu i mir, udaljena je svega dvijesto metara od mora i prvih plaža, te je potrebna minuta laganog hoda do poznate šetnice Lungo Mare, žile kucavice i spoja turističke ponude i sadržaja Opatijske Rivijere, nadomak otmjenih povijesnih vila, raskošnih parkova s biljem iz cijelog svijeta i bogatom hotelskom i ugostiteljskom ponudom, kao nezaobilazno, tradicionalno odredište u svako doba godine sa osobnošću i prepoznatljivim manifestacijama baziranim na moru, plažama, wellness ponudi, zdravstvenom turizmu, šetnjama, pješačenju ili planinarenju, kulturnim, zaba vnim i sportskim priredbama utemeljenim na tradiciji i gastronomskim adutima, dok prepoznatljiva mediteranska klima s blagim zimama i ugodnim ljetima, omogućuje kvalitetan život tijekom cijele godine. Vila je smještena na kultiviziranoj okućnici površine 715 m2, okružena je mediteranskim vrtom, cvijećem, palmama, maslinama, vanjskom terasom i odiše posebnim osjećajem ugode, te pruža opuštajuću atmosferu i mir. Na predmetnoj okućnici postoji mogućnošću dogradnje vanjskog bazena, kao i zatvorenog zimskog vrta. Unutar okućnice osiguran je i vlastiti parking s desetak parkirnih mjesta. Vila se sastoji od prizemlja i tri etaže, rasprostanjenih na ukupno 1.030 m2. Na predmetne tri etaže ukupne površine 710 m2 smješteno je ukupno deset potpuno uređenih i opremljenih apartmana, svaki sa vlastitom terasom, dok je u prizemlju površine 320 m2 predviđena izgradnja još sedam apartmana, no novi vlasnik po vlastitom nahođenju i potrebama ima mogućnost prilagodbe prostora i izgradnje stambenih jedinica ili unutarnjeg bazena i wellness centra. S obzirom na položaj, prostranost, uređenost i opremljenost same vile, ista se uspješno koristi za iznajmljivanje u turističke svrhe, te svake sezone ima maksimalnu popunjenost svih kapaciteta, čemu svjedoči i činenica da su rezervirani i popunjeni svi kapaciteti za ljetnu sezonu 2014. godine, te novom vlasniku pruža mogućnost zarade ukoliko bi vilu koristio u poslovne svrhe. Funkcionalnost i prostrane mogućnosti same vile potkrepljuje činjenica da se poslovna namjena nekretnine može uz minimalna ulaganja prenamijeniti u luksuzni obiteljski dom ili četiri prostrane zasebne etaže, tako da novom vlasniku omogućuje prilagodbu iste po vlastitim afinitetima. Ova vila, postojećim mogućnostima i potencijalom, predstavlja rijetkost na tržištu, a samim time i priliku za vid poslovne investicije ili uređenje obiteljskog doma iz snova. ID KOD AGENCIJE: 300431053-137

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
657942
Agencijska šifra
300431053-137
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 19 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku