Opatija, villa na prestižnoj lokaciji, Opatija, Kuća

1.00 €
  • 93615 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
615 m²
Površina placa
691 m²
Broj spratova
3
Broj soba
9
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1980
Zadnja adaptacija
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Opatija
Naseljeno mjesto
Opatija
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
PRODAJEMO VILLU KOJA SE SASTOJI OD 3 PROSTRANA STANA Postoji mogučnost pretvaranja u VILLU sa 5 velikih stambenih jedinica! Rijetkost na tržištu. Mogučnost korekcije cijene! U prestižnom dijelu Opatije, na manjoj uzvisini koja se nalazi u blizini mora i centra grada, smjestila se ova izvanredna vila. Njezina posebna lokacija uz zelenu zonu pruža osjećaj mira i tišine te omogućuje potpuno otvoren pogled na cijeli Kvarnerski zaljev, čineći je nekretninom od izuzetne vrijednosti. S prostranih terasa i balkona pruža se jedinstven panoramski pogled - u toku dana na plavetnilo mora, gradove Opatiju i Rijeku, dok noću pogled postaje posebno impresivan s osvijetljenim Krčkim mostom u daljini te brojnim ribaricama koje love u zaljevu. Villa se sastoji od četiri etaže, visokog potkrovlja te garaže. Organizirana je s tri odvojene jedinice - u suterenu se nalazi prostor za manji apartman, prizemlje je namijenjeno prostranom stanu s izlazom na prekrasnu terasu, na prvom katu je uređen stan s balkonom i terasama, dok je treća jedinica dvoetažni stan s donjom etažom ukusno namještenom visokokvalitetnim namještajem i uređajima. Veliki potencijal ove nekretnine nadopunjuje mogućnost izgradnje bazena s prednje strane vile, kao i još dvije garaže. Postoji opcija kupnje pojedinih etaža kuće kao samostalnih cjelina. Osim same funkcionalne vrijednosti, ističemo veliku vrijednost zbog jedinstvene lokacije u Opatiji, jednom od najljepših gradova duž obale. Mogućnosti investiranja su raznolike, ali dostupnost ovakvih nekretnina je rijetka, čineći ovu ponudu izvrsnom prilikom za investiciju ili kupnju radi osobnog uživanja. ROBERTO-BRUNO REŠETAR GSM: +385998486365 Mail: [email protected] ag.Mario Vučković 00385/98/9672464 ID KOD AGENCIJE: 14650

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
540327
Agencijska šifra
14650
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 133 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku