OTOČAC - PREDVINA KUĆA/VIKENDICA NA MIRNOJ LOKACIJI, Otočac, Kuća

490,000.00 €
  • 92398 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
398 m²
Površina placa
1420 m²
Broj spratova
2
Broj soba
9
Broj kupatila
2
Ažurirano
Oct 11, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2012
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Ličko-senjska županija
Općina/Grad
Otočac
Naseljeno mjesto
Otočac
Poštanski broj
53220
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
5
Opis
Opis
Nedaleko samog centra Otočca, prodajemo predivnu samostojeću kuću - vilu sa lijepom dvorištem i velikom okućnicom. Nalazi se na odličnoj poziciji, udaljena od glavne ulice, a okružena sa dvije susjedne kuće, te zelenim livadama. Ispred kuće se smjestila prostrana garaža u koju komotno stanu dva automobila, a iznad koje se nalazi i visoko potkrovlje koje može služiti za spremište. Za garažu se također drži i još jedna prostorija u kojoj se smjestio wc te spremište/radiona. Pokraj garaže ima prostora za parkirati još 3 automobila. U dvorište i na prostranu okućnicu se ulazi uz garažu, gdje postoje dva ulaza, kao i kroz garažu. Spoj kuće i garaže predstavlja lijepa velika terasa, preko koje dolazimo na ulazna vrata i prizemnu etažu koju čini prostrani ulazni hodnik, spavaća soba, velika moderna kupaona, stepenište za na kat i u podrumski dio, gostinjski wc, vešeraj, luksuzna kuhinja sa blagovaonom i ostavom te prostrani dnevni boravak iz kojega se izlazi na manju natkrivenu terasu idealnu za druženje, kavice i uživanje. Već prije spomenutim stepenicama penjemo se na kat koji se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe, kupaone, dva balkona i terase, te dječje sobe odnosno spremišta koje je jedva stajaće visine. Kuća ima i podrumski dio koji se nalazi "ispod zemlje", odnosno ukopan je u zemlju, i tu su se smjestile dvije prostorije - jedna je kotlovnica, a druga je podrum/spremište. Šta se tiče same kvalitete ove vile, to treba doživjeti uživo. Građena je top materijalima, opremljena je vrhunskom keramikom i sanitarijama, prvoklasnim kamenom na stepenicama, protuprovalnim vratima, podnim grijanjem (na lož ulje) - u svim prostorijama je termostat za kontrolu temperature - luksuznim, ventilirajućim kaminom na drva (u dnevnom boravku), izvanrednom aluminijskom stolarijom koja je djelomično opremljena sa ALU griljama a djelomično sa električno pokretanim roletama, solarnim grijanjem koje radi u kombinaciji sa centralnim grijanjem za manju potrošnju lož ulja itd....... Namještaj je rađen po mjeri, i od vrhunskih je proizvođača! Okućnica je oplemenjena sa lavandom, sa pregršt raznovrsnih voćaka i travnjacima, a ograđena je mrežnom ogradom i čempresima. Zbog velikih površina, postoji mogućnost izgradnje bazena, što bi zaokružilo ovu idiličnu priču! I za kraj, lokacija je izvanredna. Pruža idealnu priliku za bijeg od gužvi i boravak u netaknutoj prirodi, a isto tako i za istražiti Hrvatsku. Naime, na samo 40km udaljenosti je Senj, na 50ak km udaljenosti su Plitvička jezera, na 150km je Zadar itd..... Ukratko, u najviše 2-3 sata vožnje možete stići u bilo koji dio Hrvatske!! Zbog uredne vlasničke dokumentacije, prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva! NEKRETNINA SA VELIKIM POTENCIJALOM, IDEALNA ZA ŽIVOT, ALI I ZA BAVLJENJE TURIZMOM!!! NAŠA PREPORUKA!! ID KOD AGENCIJE: 1059

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
512866
Agencijska šifra
1059
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 292 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku